Імміграція до Манітоби
-
www.gov.mb.ca/health/mhsip/update-requests/work-permits.html Подайте заявку через цей веб-сайт. Якщо у Вас новий ворк перміт, то додайте його, як у Вас лист від ІRCC про те, що поки чекаєте на перміт (заявка на розгляді), то додайте той лист
-
Скоріше 3 міс, питання в тому чи можна робити 3 міс + 3 міс якщо між ними був seasonal layoff
-
Дякую
-
Ви ж бачите, що вказується професії головного апліканта і партнера. Потрібно відповідати для двох, особливо якщо якась професія регулювана. Аплікація - це репрезентація не тільки головного апліканта, а й сім'ї в цілому. Може написати 2-3 речення про spouse. Відео - це просто приклад, а не інструкція із заповнення на 100%.
-
Дякую) У мене по work permit часу вистачає для відпрацювання повних 6 міс, просто хотів уточнити. Честно кажучи складніше всього було знайти роботу)
-
Там про мову Я теж не заповнила на spouse , після роботи буду заповнювати 🙂
-
У будь-якому випадку якщо це дуже добре пояснити, то офіцери можливо врахують. Є різні кейси, я чув про випадок, коли по SWO подавалися люди, які не мали всіх коштів (не вистачало 4000). Написали листа пояснення, що вони працюють і просять зарахувати їхньою заробітну плату як доказ фінансів. Протягом розгляду аплікації офіцер надіслав запит на нові банк стейтмент, вони додали із динамікою, що не вистачає 2500, але було видно, що люди збирають гроші на settlement funds. Номінацію отримали. Знову ж таки, нестандартний кейс, який є радше виключенням із правил, але апліканти зуміли доказати власну цінність для провінції. Тому і є офіцери, які розглядають аплікації, а не штучний інтелект, який б відкинув такі випадки.
-
Скинула скрін з відео бо я зараз на роботі не можу в свою заявку зайти
-
Settlement plan є індивідуальним завданням, творчою роботою, яку виконує кожен самостійно. Однакові плани відразу знаходять і такі аплікації можуть викликати певні запитання. На одному із форумів кілька років тому був приклад, коли 10+ аплікантів використали той самий план, то більшості прийшов запит на уточнення плану. А це все затримки.