Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка хто подавав на відновлення статусу дитини у Канаді? Після закінчення терміну visitor record був термін до 90 днів на відновлення статусу, ми подали документи у цей термін і додали лист, що українці які прибули по програмі CUAET звільняються від сплати за відновлення статусу і додали посилання www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/fee-waivers.html . Зараз прийшов лист, що необхідно додати квітанцію про сплату 200 долларів. Наче ми не повинні платити, як думаєте, що краще сплатити 200 долларів і разом з ним надати ще раз лист , що ми не повинні сплачувати, там наче написано, що якщо не повинні сплачувати, але сплатили, то вони потім повернуть гроші.?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ви не повинні були допускати протермінування статусу. Це взагалі безвідповідально. Ваша дитина не захищена ні страхуванням, ні не має легального статусу в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t759722902T Offline
    t759722902T Offline
    Viktoriia Voievodska
    wrote on last edited by
    Я думаю відсидіти, мали на увазі сидіти в тюрмі
    1 Reply Last reply
    0
  • t462863845T Offline
    t462863845T Offline
    Анастасия Ольховская
    wrote on last edited by
    Дякую велике🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t469261164T Offline
    t469261164T Offline
    Olga Yatsenko
    wrote on last edited by
    Вам треба прилінкувати вашу заявку до gckey account. Але додаткові документи ви можете відправити тільки через вебформу, бо дозапрос прийшов до того як ви зробили акаунт. Якщо в майбутньому будуть дозапроси, то ви вже їх зможете бачити в акаунті якщо приєднаєте туди заявку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t530491662T Offline
    t530491662T Offline
    Anastasiia Bohachenko
    wrote on last edited by
    Доброго вечора. Підкажіть будь-даска чи достатньо цієї печатки на перекладах. Чи треба ще піти завірити це в іміграційному центрі?. Дякую заздалегідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Я вже колись писала вам відповідь, не про себе, а про іншу жінку, що не всі приїхали сюди підготовленими , а є ті хто виїхав зі своїх міст без нічого, навіть документи не всі забрали, бо вони були в іншому місці, відповідно не всі приїхали з нормальними документами і не у всіх у дітей були паспорти, щоб їх подовжити і подати вчасно на подовження статусу. Суть питання у тому, що ми додали лист і посилання про те, що українці звільняються від сплати за відновлення статусу, а зараз нам прийшов лист, що треба додати квітанцію про оплату. Я питаю, що краще зараз зробити, заплатити і додати лист, що ми б не мали платити і разом їх відправити, чи відправити знову лист з тим посиланням про звільнення про оплату. Чи може я переплутала і неправильно переклала і взагалі треба платити за відновлення статусу?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5128923238T Offline
    t5128923238T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Досвід роботи треба писати весь, але подавати реферанси тільки за той, за який я хочу отримати бали? А листі пояснення сказати , що не можу отримати документальне підтвердження того, за який не клеймлю бали. Я правильно зрозумів? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t755408741T Offline
    t755408741T Offline
    Любовь
    wrote on last edited by
    Для нас безкоштовно продовження і отримання , а не поновлення . Думаю це обовʼязково оплачувати. Там є обовʼязковий збір за відновлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Sergey Hlushcak! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t755408741T Offline
    t755408741T Offline
    Любовь
    wrote on last edited by
    Так бачу , що звільняємось від цього збору .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    У переліку, що є безкоштовно для українців, також є відновлення статусу, у цьому чаті не так давно писали люди хто вже отримав документи за процедурою поновлення статусу, може вони прочитають має повідомлення і напишуть, як у них було.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav Baida
    wrote on last edited by
    Народ добрий вечір. Треба на піар додавати всій диплом. В мене наразі він відсутній. Потрібно відновлювати, але...... Зараз в Дії підтягуються документи про навчання, і він там є. Питання: диплом з дії можна підтягнути до документів на піар?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mr. Fresh
    wrote on last edited by
    Ми платили за продовження візи. А потім безкоштовно подали на продовження (відновлення) visitor records по CUAET. Але у нас була ситуація така, що у дитини закінчувався термін паспорту (а відповідно і visitor status) а його щоб продовжити треба вклеювати візу було
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Mokhammadi
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Я чула, що буває, що Портал 1 не приходить. Як це вияснити? Боюсь пропустити. Був аор у січні із запитом на оплату біо. У кінці лютого запрошення на здачу біо. 4го березня зарахований медичний екзамен, 6го березня здана біо мерія. І поки що тиша. Це ок?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mr. Fresh
    wrote on last edited by
    Для того щоб не допустити протермінування статусу повинна працювати нормально система, а вона поки працює так собі. 1. Якщо у дитини термін паспорта закінчується раніше ніж у батьків, то відповідно і Visitor або Study permit також закінчується раніше. З цього витікає наступне - відповідно до правил продовжити паспорт дитини можна тільки за два місяці до того як спливає його термін. А для цього треба записатися на прийом або летіти у генконсульство і ставати у живу чергу 2. Після продовження паспорту ви повинні податися спочатку на продовження візи через кабінет IRCC і сплатити збір (ніяких waves там не було у немає. Потім коли вони розглянуть заявку і дадуть добро (а у нас її розглядали до трьох місяців) ви відправите паспорт у Оттаву на вклейку візи 3. Після отримання паспорту із вклеєною візою ви зможете податися на продовження статусу по CUAET. А тепер висновок - строки розгляду заявки на продовження візи у дитини залежать від того як її опрацює IRCC і цілком імовірно, що протермінування залежать якраз не від батьків а від системи. І це я кажу із власного досвіду того як ми завчасно все подавали в робили, а IRCC затягнув процес так, що ці всі строки минули. Так що для того, щоб писати про чиюсь безвідповідальність, треба розуміти процес і бути в темі 😎
    1 Reply Last reply
    0
  • t557273840T Offline
    t557273840T Offline
    Ivan Ukraine
    wrote on last edited by
    Це усе відносно. Для нас роки назад це були надзвичайно великі гроші…і жодної спецвибірки не було: зціпивши зуби, чекали, збирали гроші та документи і свого добились.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5627808743T Offline
    t5627808743T Offline
    Yulia Melnyk
    wrote on last edited by
    У нас приблизно такий же таймінг, після біометрії були запити на документи, і зараз статус background is checking. Перевіряю кожен день кабінет. А у вас який статус?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Саме так. Подовжили паспорт дитини на початку листопада => у середині місяця подалися у IRCC => 3 січня 2024 сплив VR => 9 лютого запрос на біометрію => 12 березня зробили біо => наразі чекаємо... Є питання - чи можемо ми залишити дитячий подовжений до 2029 року паспорт (плануємо зробити в нього канадську візу) як другий паспорт (плануємо зробити новий, на 10 років)?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Я знаю, що за візу треба сплачувати з 15.07.2023, але нам потрібен тільки візитор рекорд, віза не потрібна(ми подали на відновлення візитор рекорд), бо ми не збираємося виїздити з Канади. Віза потрібна лише тим хто планує виїздити і повертатися і по візі можно знаходитися лише 6 місяців.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags