Імміграція до Манітоби
-
Так, правильно.
-
Я коли подавалась на новий дозвіл для дитини, то не чекала на візу і мені все погодили без візи. Ви впевнені, що треба подаватись на візу?
-
Доброго вечора. Таке питання. Заповнюємо бланк на отримання разової допомоги по прильоту у Канаду. І при заповнені ініормації на дитину видає помилку The Information you provided for the minor does not match our records. Інформацію перевірили і все правильно, але видає помилку. Може хто знає, як вирішити це питання? Дуже буду вдячна за відповідь.
-
Де я подавалась на дозвіл для дитини? Через сайт gckey. Посилання можна, будь ласка? Почитати де написано, що обов’язково потрібно отримати візу
-
У мене різні прізвища
-
Підскажіть будь ласка, якщо хтось знає , прийшов запит на додаткові документи по ПР , через ключ під’єднала application , а куди документи підкріпляти ? Бо після під’єднання 2 тижні вже пройшло в там і досі написано що немає запиту на додаткові документи ?
-
Тоді будемо триматись разом ахах) я не переживу ще запиту. У мене вже остання нервова клітинка залишилась…
-
Якщо ви мова про лінкування пр заявки до gckey acount, то додаткові документи треба відправити через вебформу до дати вказаної у документі. Вони у вас не зʼявляться в акаунті, бо запит прийшов до того, як ви додали заявку в свій gckey кабінет.
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx