Імміграція до Манітоби
-
Чи можна вважати лист «Джоб офер» довгостроковим контрактом? І чи не можна отримати якийсь інший лист від роботодавця, щоб все-таки йти по сво? В тому і справа, що посаду хочу змінювати на іншу галузь. Тут працювала заради піврічного стажу. Зараз хочу пошукати щось «покраще» і ближче за фахом, якщо пощастить. Тому саме і цікаво податись по сво. Але на цей час (допоки не знайду кращу роботу) хотілось би працювати тут, хочаб на парттаймі, наприклад.
-
Доброго дня! Я вже подалась на номінацію, SWO. В мене контракт до 31 березня, і організацію, в якій я працюю, досі чекає відповіді від гавементу щодо фінансування організації. Я вже говорила зі своїм менеджером, відповідь така: працюємо після 31 березня, у нас до липня є ще гроші на виплату зарплат. Ну і до липня ми маємо отримати відповідь від гавементу. Питання: у зв'язку з цією ситуацію, треба писати лист-пояснення MPNP?
-
Так, але якщо я і після 31 березня буду тут працювати до липня, це не буде виглядати як обман MPNP?
-
На жаль не підкажу. Подзвоніть до них і запитайте, щоб вже точно знати.
-
На знаєте чи на аделаїде можу це зробити переклавши самостійно?
-
Кинула
-
Має бути переклад з оригіналу на англійську/ французьку. Скоріш за все прийде запит на новий переклад документів.
-
У черговий раз нагадаю, що даний чат для самостійної імміграції. Учасники чату самостійно вирішують чи користуватися інформацією, яку тут поширюють. Жоден із адмінів чи модераторів даного Телеграм чату НЕ Є ПРОФЕСІЙНИМ імміграційним консультантом. Всю інформацію, яку тут поширюється, береться із офіційних джерел, веб-сайтів та досвіду інших аплікантів. Пам'ятайте, що кожний імміграційний кейс є індивідуальним і досвід інших може до вас не застосовуватися. Адміністрація чату НЕ НЕСЕ жодної відповідальності у випадку відмови у статусі постійного резидента будь-якого учасника чату.
-
Зрозуміла, дякую🙏
-
Спільното, швидке питання. Вирішив податися на новий WP. Зайшов на сайт IRCC. Спробував залогінитись до свого кабінету (останній раз заходив півтора роки тому). Увів логін і пароль, потім кинуло на CGKey. Але потім плпросило заповнити дані по собі. І схоже що я створив новий кабінет бо ніякої історії в ньому немає. Але під тією ж самою поштою. Питання, чи чидаляють вони з часом кабінети? Чи не буде проблем. Дякую. Вибачаюсь за дурне питання.
-
Тільки що дзвонила знайома, їхні друзі отримали відмову у номінації. SWM. Людина подала ЕОІ, не дочекавшись 3 тижні до 6 місяців. Порекомендували ще раз подаватися через 6 місяців. Дивно, що навіть PFL не прислали 😳 Перевіряйте всю інформацію дуже уважно.