Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, при заповненні аплікації невірно вказала назву професіі, NOC вірний, а професія одна з варіацій, тобто така назва є, але в листі роботодавця інша. Чи є це помилкою? І якщо так, чи можна це якось виправити? Дякую за допомогу
-
Я не знала, що гроші на номінацію повертають
-
Ну як я розумію, то зараз в мене два профілі. Один по swo (на який прийшов laa), інший swm- там 823 бали (туди нічого не приходило)
-
Добрий день)) Підкажіть, будь ласка, номер волонтерів) Оскільки приїжджаю з донькою до Вінніпегу в середу, зателефонувала в готель, сказали, що вже не поселяють в готель ... І звертатись до волонтерів
-
Немає номерів волонтерів. Як прибудете у Вінніпег, біля стійки з соняшниками будуть номери готелів, які приймають в цей день новоприбулих. Якщо волонтери будуть - вони допоможуть. Якщо ні, там є стаціонарний телефон, дзвоніть за номерами і просіть номер.
-
Дякую за відповідь. Підкажіть ще будь ласка, це до кінця березня тільки можна подаватися на продовження, це якось з CUAET пов'язано?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, яку просять довідку? З апостилем чи без? І чи достатньо простого перекладу бюро перекладів з печаткою?