Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт! Таке питання, кому ще сьогодні прийшли LAA, це яка була вибірка, SWO /SWM ? чи то була наша українська?
-
Підкажіть хтось чув про те, що якщо отримав паспорт у посольстві, то через нього не вийде увійти до ДІЇ? Здається, щось потрібно додатково зробити, щоб така можливість з'явилася. Ніхто про це не знає?
-
Кажіть їм, що маєте тільки копію, мають завірити. Наполягайте. Мені завіряли переклад з фотокопії.
-
Так а де ви round up якщо 3 роки + 4 місяці + 8 місяців це 4 роки Мається на увазі якби в вас було сумарно 3 роки і 11 місяців, ви не писали 4 роки бо це неправда Я так це розумію
-
В мене подібна ситуація, оригінали на окупованій території, є тільки фото, бачу труднощи тільки із завіренням в іммігр.центрі, бо вони вимагають оригінал. Тож буду дивится по ситуації, якщо не захочуть завіряти переклад - відправлю офіцерові як є і додам супроводжувальний лист із роз'ясненням
-
Вітаю був дозапит, зробив листа від роботодавця, додав документ в форму, і вже 3 тижні тиша, in process. Може хтось мав схожий випадок, зворотнього листа, що мої документы оновили і прийняли в обробку, я не отримав. І скільки часу чекати ще? Підкажіть добрі ждуни)
-
Доброго дня ! Під скажіть будь ласка При оформленні CUAET допомоги програма не пропускає дітей. Пише що не вірно вказано IMM142, що потрібно звернутися в IRCC Можливо хтось знає як вирішити це питання ?
-
Добрий день, шановне товариство. Допоможіть будь ласка розібратись в моєму кейсі. Річ у тім, що коли підраховував бали по MPNPself-assessment worksheet (а пізніше у заявці EOI) у факторі Work Experience я заклеймив 4 роки досвіду. Все це я робив послуговуючись інформативними відео які закріплені у нашій групі. Досвід який я можу підтвердити це 3 роки і 4 місяці з Польщі, а також 8 місяців роботи фул тайм в Канаді на момент подачі заявки ЕОІ = 4 роки досвіду. Зроблено відповідно до відео де була подібна ситуація 3,5 роки досвід + 6міс досвід в Канаді = 4 роки. Мене лякає пункт Do not round up the total number of years в заявці ЕОІ. Сьогодні прийшов LAA. Йшов по SWO, TEER 3, бал 76 або 74 в залежності скільки років роботи заклеймити. Language 14, Age 10, Work Experience 15 ( або 13 якщо клеймити 3роки), Education 25, Adaptability 12. Що можна зробити в моїй ситуації чи це вже misrepresentation і мене вже нічого не врятує? Дякую за допомогу.
-
Відповім за неї Так Бал високий
-
У мого сина хелс картка закінчувалась разом з візітор рекорд, тому ми намагались зробити все якнайшвидше