Імміграція до Манітоби
-
Ви маєте повне право тримати дитину з собою та переховуватися від війни. Іммігрувати без згоди батька та міняти статус дитини тільки з його згоди
-
Суд це не бере до уваги. Головне, що дитину забрано незаконно без згоди батька і батько має право відмовити Вам в імміграції
-
Також зараз десятки звернень батьків дітей, які виїхали з мамами до Канади, тут мами почали розвід. Батько подає на дружину в суд, вимагає повернути дитину, бо незаконно вивезли. Запит через МЗС до RCMP. І все, відкривається кримінальна справа і починається судовий процес вже в Канаді. Навіть якщо мама виграє суд, витрати на адвокатів будуть $$$$-$$$$$
-
В разі неповернення це буде кримінальна справа і відмова Вам в імміграції. Ви це розумієте?
-
Якщо батько виграє суд і змусить Вас повернути дитину та відмовить Вам в імміграції?
-
не можу просто взяти. з батьком спілкується адвокат, адвокату він сказав, що документу він не має. тут неможливо натиснути, бо ніяк не довести, що це не так. згоду на імміграцію доведеться отримувати через судовий позов, очевидно. моє питання лише у тому, чи зможу я потім отримати номінацію на дитину, якщо вже матиму свою, коли владнаються усі питання із документами