Імміграція до Манітоби
-
Як мінімум, вони тегнули IRCC 😅
-
Підкажіть, будь ласка, хто-небуть. Заповнюю форми для федерального рівня. Чи треба заповнювати форму про подорожі про нашого сина, якому 24 роки і його в заявці нема (тому що він вже окремо має подаватися)?
-
Я вам написав в приват
-
Я здавала IELTS в Києві і CELPIP в Вінніпезі. Мені CELPIP був легше, бо там Speaking з комп'ютером, а не з людиною. Listening - північно-американський акцент, а не Британський. Але комусь легше IELTS.
-
В будь-якій бібліотеці можете самі відсканувати
-
Доброго ранку. Заповнюю аплікацію на номінацію і виникло питання, в розділі досвід роботи чи потрібно мені вказувати досвід роботи (головний аплікант), який тривав 1 рік 1 місяць. Це була часткова зайнятсять (по 15-17 годин на тиждень) і документи підтвердження я не можу отримати так, як працювала неофіційно. Цей досвід не клеймила. Але цей досвід я вказувала у анкеті CUAET.
-
Спитайте ) Наче був тут десь калькулятор слб (не той що зараз знаходжу) І там я вбила свої7775 по селпіп і видало слб 5 Сподіваюсь нічого страшного не буде адже я вказала бал менший ніж надо а не більший І в них є сертифікат мій
-
Доброго ранку! Підскажіть будь ласка, як правильно податися на фінансову допомогу. Дочці 17 років. Подавати в одну заявку чи окремо? Банківські рахунки відкрили обом.
-
Добрий ранок. В дитини був visitor до кінця паспорта 2024 тут її виповнилося 18 ми зробили новий паспорт і подалися на work permit то її продовжили до 2029р. Маю таке питання. Вона хоче йти працювати ,Чи може вона подавати документи на PR без освіти?