Імміграція до Манітоби
-
Головне, щоб була відмітка CUAET та всі основні дані були правильні
-
Так це ж відкритий WP Він дійсний по всій Канаді
-
Доброго ранку, сестрі зараз в аеропорту Торонто видали WP з відміткою New Foundland, тому, що так було в анкеті. Відмовляють міняти на Unnknown, кажуть, що це не буде проблемою в іншій провінції. Скажіть, будь-ласка, чи можливо ще щось зробити поки вони в аеропорту? Чи дійсно це не буде проблемою для роботи в іншій провінції?
-
Доброго дня. Працювала 6 місяців прибиральницею в одній компанії, потім мене перекваліфікували на реєстратора в тій же компанії, але на цій посаді лише 2 місяці. При заповненні ЕОІ вказала останню посаду. Нажаль я не подумала про те, що можливо потрібно було вказувати стару посаду, на якій вже відробила. Чи була в когось така ситуація? Яку ви посаду вказували при заповненні як основну? Хочу прикріпити два леттер оф емплоймент, і нотатку, щодо своєї ситуації
-
Воно? t.me/uccmb/168176
-
Доброго дня всім. Скажіть , в когось є апоінтменти в консульстві в Торонто на 25 квітня? я хочу брати білети і хочу бути впевненою, що у них нк буде якихось виїздних сесій і тому подібного. я забиратиму паспорт, тому я без аппоінтмента. Дякую усім.
-
Будь ласка ☺️
-
Для спец вибірки 60 балів обов'язково, було 59, 3 місяці не відбирали, довелося перездавати англійську.
-
Українець, який перебуває за кордоном, не матиме можливості отримати закордонний паспорт без довідки про військовий облік, — за словами народного депутата Веніславського
-
майже 3 місяці
-
🫶🏽😇 дякую