Імміграція до Манітоби
-
Неофіційну працю краще не вказувати, бо офіцери можуть запросити довідку про податки за той період. Якщо податків не було, вони можуть вважати таку роботу misrepresentation, неправдивою інформацією.
-
На федеральний етап ми завантажували всі ті ж самі документи, що й на номінацію. І про мене і про чоловіка: атестати, дипломи, листи від роботодавців з України, свідоцтво про шлюб, переклади, нові листи від вінніпезьких роботодавців, нові Statement з банківського рахунку за останні 3 місяці. Плюс ще national passports criminal records military record фото
-
Вітаємо, Dr. V. P.! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Будьте обережні із висловлюваннями, тим паче до незнайомої людини. Як мінімум, це не ввічливо. Ви ж самі приводите статистику, а потім намагаєтесь від неї відхреститися. Потім самі писали про те, що село не має репетиторів, гуртків та ще там чогось, а на моє питання чи то Ви про всі села пишете - скидаєте інформацію про туалети та книжки (тобіш інформацію, яка не відноситься до позакласного навчання). Справа дійсно Ваша, як і життя, яке Ви доживаєте, проте Ви наглядно показали, як то, коли намагаються не відповідати на прямі питання, стараючись прикриватись туалетами і переводити тему. Всього найкращого.
-
Всім Привіт. Хто продає меблі, посуд ??? Кидайте ваші варіанти в пп !
-
У assets чітко написано що авто туди не входить
-
Доброї ночі добрим людям... Заповнюю на провінційну номінацію і не розумію, що писати по дитині в Marital Status. Це обов"язкова опція і підходить з того переліку лише Never Married. Звучить дико по відношенню до малої дитини.)) Хто що вказував?
-
Підкажіть, будь ласка, по підрахунку стажу. Від якої дати вести відлік назад? Якщо заповню і відправлю, наприклад, в першу декаду квітня, то пам'ять років відраховувати назад з дати подачі? З 31 березня? З моменту отримання LAA? Чи з моменту подачі EOI? Чи це взагалі ролі не відіграє?) ПС. Для мене не принципово, бо на момент подачі заявки всі умови вже були виконані -- просто хочу зробити, як правильно.
-
що до клейму стажу роботи, потрібно саме безпреривноі роботи? тобто повний рік, від і до. бо я ось почав працювати з 24.05.2023 року і працюю досі в тій же компаніі. Але в мене була перерва на ЕІ бо не було роботи в компаніі 2 місяці майже. Рік виходить я не можу клемити? хоча в мене в Веріфікейшин леттер вказано що почав ппрацювати з 24.05 і по сьогодняшній день працюю.
-
Якщо вам скинуть пластикові гарні стільці-напишіть мені😜