Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t103263774T Offline
    t103263774T Offline
    Natalia Pavlova
    wrote on last edited by
    Неофіційну працю краще не вказувати, бо офіцери можуть запросити довідку про податки за той період. Якщо податків не було, вони можуть вважати таку роботу misrepresentation, неправдивою інформацією.
    1 Reply Last reply
    0
  • t103263774T Offline
    t103263774T Offline
    Natalia Pavlova
    wrote on last edited by
    На федеральний етап ми завантажували всі ті ж самі документи, що й на номінацію. І про мене і про чоловіка: атестати, дипломи, листи від роботодавців з України, свідоцтво про шлюб, переклади, нові листи від вінніпезьких роботодавців, нові Statement з банківського рахунку за останні 3 місяці. Плюс ще national passports criminal records military record фото
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Dr. V. P.! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Будьте обережні із висловлюваннями, тим паче до незнайомої людини. Як мінімум, це не ввічливо. Ви ж самі приводите статистику, а потім намагаєтесь від неї відхреститися. Потім самі писали про те, що село не має репетиторів, гуртків та ще там чогось, а на моє питання чи то Ви про всі села пишете - скидаєте інформацію про туалети та книжки (тобіш інформацію, яка не відноситься до позакласного навчання). Справа дійсно Ваша, як і життя, яке Ви доживаєте, проте Ви наглядно показали, як то, коли намагаються не відповідати на прямі питання, стараючись прикриватись туалетами і переводити тему. Всього найкращого.
    1 Reply Last reply
    0
  • t477991596T Offline
    t477991596T Offline
    Valentin GIANTKEY
    wrote on last edited by
    Всім Привіт. Хто продає меблі, посуд ??? Кидайте ваші варіанти в пп !
    1 Reply Last reply
    0
  • t428691214T Offline
    t428691214T Offline
    Оля
    wrote on last edited by
    На федеральному рівні після оплати біометрії скільки орієнтовно часу зараз чекати на запит здати біометрію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t512840467T Offline
    t512840467T Offline
    mekola✙
    wrote on last edited by
    село то сила, у нас покраще навчали, за деякі міські клоповники
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Табала ⚓️
    wrote on last edited by
    У assets чітко написано що авто туди не входить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Алекс
    wrote on last edited by
    Доброї ночі добрим людям... Заповнюю на провінційну номінацію і не розумію, що писати по дитині в Marital Status. Це обов"язкова опція і підходить з того переліку лише Never Married. Звучить дико по відношенню до малої дитини.)) Хто що вказував?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Обираєте never married
    1 Reply Last reply
    0
  • t1012856064T Offline
    t1012856064T Offline
    Olga Lev
    wrote on last edited by
    В мене прийшов запит через 20 днів, але це в кожного індивідуально.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    LMK
    wrote on last edited by
    Так, все вірно, але якщо є loan на авто у debts, то краще вказати, інакше net assets буде червоним, а якщо не вказувати loan, то недостовірні дані......
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Алекс
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, по підрахунку стажу. Від якої дати вести відлік назад? Якщо заповню і відправлю, наприклад, в першу декаду квітня, то пам'ять років відраховувати назад з дати подачі? З 31 березня? З моменту отримання LAA? Чи з моменту подачі EOI? Чи це взагалі ролі не відіграє?) ПС. Для мене не принципово, бо на момент подачі заявки всі умови вже були виконані -- просто хочу зробити, як правильно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t472655644T Offline
    t472655644T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    Вказуєте той досвід, який був у вашій анкеті ЕОІ.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Тоді і в loan не потрібно вказувати. Немає логіки. Знайомі писали щодо цього до MPNP. Їм написали, що кредит на авто не обов'язково вказувати, якщо це не впливає на settlement funds. Цікавлять виключно вільні кошти.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Вказуєте так як є зараз. Система сама буде валідує чи ваша інформація в аплікації відповідає EOI.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Можна і так робити. Щодо кредиту на авто, то інформація дуже різна. MPNP враховує виключно вільні кошти. Це 100%. Якщо є іпотека чи інші фінансові зобов'язання (наприклад, аліменти), тоді таке потрібно вписувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Для спецвибірки для українців за SWO не треба кидати роботу. Головне - набирати 60 балів. Ваш знайомий може бути в пулі цілий рік, якщо не здасть мову.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    що до клейму стажу роботи, потрібно саме безпреривноі роботи? тобто повний рік, від і до. бо я ось почав працювати з 24.05.2023 року і працюю досі в тій же компаніі. Але в мене була перерва на ЕІ бо не було роботи в компаніі 2 місяці майже. Рік виходить я не можу клемити? хоча в мене в Веріфікейшин леттер вказано що почав ппрацювати з 24.05 і по сьогодняшній день працюю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t759722902T Offline
    t759722902T Offline
    Viktoriia Voievodska
    wrote on last edited by
    Якщо вам скинуть пластикові гарні стільці-напишіть мені😜
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.