Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Там підходить будь-який документ підтвердження. Приписне, тимчасове посвідчення, військовий квиток
-
Тобто Манітоба надає перевагу тим хто працював 6 міс, а зараз не працює, ніж тим, хто має довготривалий контракт?! Якось це дуже нелогічно. Навпаки, людина у якої є стабільна робота більш вірогідніше, що залишиться в Манітобі, ніж та, хто працював колись 6 міс. 🤔🤔🤔
-
Ну в того хто працює зараз на когось, він економічно забезпечує себе зп А то хто 6 міс, забезпечує себе сам і скоріш за все піде робити бізнес, або працювати сам на себе і створювати нові робочі міста, тому в там і там є право на економучну міграцію. А залишиться чи ні, то я вже хз, і там і там може легко вирішити переїхати
-
Це не зовсім так. Мова йде саме про спецвибірку для українців, а не для всіх. І плюс до того, якщо українець виконує умови спецвибірки і подається по SWM , тобто продовжує роботу, вже декілька місяців обирають теж. А до того бали були нижчі і люди і так проходили у вибірки.
-
Shortage of work це і є laid off. Якщо ви подавалися на ЕІ і отримували виплати в цей період відсутності роботи, то ви були звільнені. ROE дають у випадку звільнення. Якщо ви були звільнені, то не можете клеймити цей рік у досвід, бо він був перерваний. Якби ви не отримали ROE, не отримували виплат і рахувалися на фірмі, не отримувавши ні зарплати через відсутність робочих годин, ні виплат по ЕІ, тоді так, цей період можна було б вважати не перерваним стажем.
-
Я продовжив собі дозвіл на роботу в Канаді через зняття обмежень, нове рішення на роботу я отримав у січні 24 року, дозвіл на роботу діє до січня 27 року, чи є сенс зараз податися на ще один новий дозвіл на роботу до 31 березня для українців з CUAET? фактично це додасть мені 3-4 місяці до вже наявних дозволів на роботу, чи не буде це виглядати дивно для офіцера, який його схвалює? Чи не можуть скасувати ж наявний дозвіл на роботу?
-
Я ж вам відписав, що не варто його клеймити, бо там його нема.
-
3 Роки! Серйозно? Навіщо ще раз подаватись?
-
Всім привіт, можливо хтось робив таке або чув? Зробив новий закордонний паспорт, і його вже відправили в Торонто, чи може моя знайома його якось забрати по довіреності, так як немає можливості летіти в Торонто ?