Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    У тому числі. Багато просто дивилося на рік і не врахували переїзд до Канади, кілька місяців геп без роботи тощо. Тільки за сьогодні отримав понад 10 повідомлень у приват щодо таких помилок. Аплікант відповідальний за дані в ЕОІ. Якщо раптом так сталося, що ви отримали LAA, але дані були неправильні і зменшує бал і ви не набираєте 60 балів, то ви не можете подаватися на номінацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t742196629T Offline
    t742196629T Offline
    Pavlo Kushnir
    wrote on last edited by
    Висловлювання "не розумієте життя" говорить про відсутність досвіду для об'єктивної оцінки реальності. Ви, навіть, не розумієте де варто ображатися. Це і є та особливість освіти, яку я описав як недолік. В сучасній школі проблем з результативністю навчання стало ще більше. Ковід та війна збільшили обсяги проблем. Але суттєва проблема між селом та містом нікуди та ніколи не зникала. Різницю в якості між освітою у селі та містом за 34 роки так й не подолали. Українське село вмирає. Навіть збільшення заробітної плати не мотивує їхати у село. І так було завжди. З часів церковно-приходських шкіл бажань працювати у селі ні в кого не було. І ті хто залишався не мали ресурсів для розвитку. Не мали й не мають. Я працював у районній сільській школі. Зразковій у районі. З кращою ніж в інших матеріальною базою. Але весняні сезоны з напівпорожніми класами добре пам'ятаю. І зимові закриття через відсутність вугілля бачив. Знаю що таке невиконані домашні завдання бо не було у вечорі електрики. І те як мамаши після роботи возили на електричках своїх дівчат у місто на заняття з танців добре знаю. І висловлювання завучки з розумом сприйняв: "Головне щоб читати та писати вміли. А де працювати, батьки знайдуть". Хоча всі батьки хотіли, щоб їх діти в інститут поступили. А через кілька років у районі я був головою методобєднання вчителів з правознавства, а згодом й в Інституті післядипломної освіти. Вчителі приїжджали на семінари відпочити від школи та городів. Більшість з них навіть реферат на компьютері набрати не могли. Завжди за них це робили вчителі інформатики або розумні учні. А що було 20 чи 30 років тому? І це реальність. А не те, що ви намалювали собі у голові коли були щасливою дитиною у селі. Серед тих хто зараз приїхав до Канади мало хто навіть планував вчити англійську, не говорячи про те що мав таку можливість. І доречі мігранти 40-х років та мігранти початку ХХ сторіччя були в ще гіршому становищі з мовою. Всі витратили кілька років на опанування мови. І нам доведеться. Бо шкільних знань, ох, як не достатньо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    До іншого чату або запитуйте у ФБ групі, там є майстри.
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Тобто помилка в тому що клеймили всі роки, не враховуючи перерви між працею?
    1 Reply Last reply
    0
  • t886423694T Offline
    t886423694T Offline
    Artem Kysliak
    wrote on last edited by
    ввечері, близько 6рm
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Ваш рівень зрозумілий...як і Ваш індуктивний спосіб мислення та висновків... Грію віру, що із "мамашами" тепер справи не маєте і у Вас все стало ліпше...як і також, що від ваших висловлювань Вам стало легше 😌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Kvit
    wrote on last edited by
    Дякую.А там де питання чи були у вас колись відмови,що писати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Ви додаєте обидва перміти. Старий і новий.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Kvit
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Вам прийшли нові оригінали?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Kvit
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка:подавались на продовження ворк перміту,прийшли нові але до тої самої дати що і старі,то це рахується як відмова?не знаю як тепер вказувати, щоб було вірно на подачі на номінацію...
    1 Reply Last reply
    0
  • t161437229T Offline
    t161437229T Offline
    Kat
    wrote on last edited by
    Не хочу встрягати в конфлікт, але у мене є приклад з мого життя😃 У нас в школі (я з міста, яке є обласним центром), взагалі не викладали історію України чи Всесвіту. Вчитель приходив і просто мовчки сидів і казав нам тихо посидіти в телефонах, або роботи домашку з інших предметів. Так було з 1 по 11 клас. Знань з історії у мене 0, є тільки ті, що я сама здобула десь, або на літературі щось почула. Історію України я може і знаю на заслуговану чітку 2, а от всесвітню просто на 0. Інші предмети також «закривались» на бал/три бали вище в 11 класі, бо у школи була «репутація», це одна з 3-х провідних, кращих шкіл Далі я поступила в університет, де історію в мене не питали (був вибір історія чи математика), і мої одногрупники які були на бюджеті, 90% - з сільської місцевості. Вони знали вже те, що ми на 2 курсі проходили б.
    1 Reply Last reply
    0
  • t742196629T Offline
    t742196629T Offline
    Pavlo Kushnir
    wrote on last edited by
    Злая вы.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Kvit
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Від дати подачі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    У вас хіба відмова? Відмова це є rejected/refused у аплікації на перміт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olha Kvit
    wrote on last edited by
    З дати подачі
    1 Reply Last reply
    0
  • t5102072807T Offline
    t5102072807T Offline
    Маша
    wrote on last edited by
    Скажіть, будь ласка, а ті, хто подавали на продовження ворк пермітів, - ви подавали на плюс три роки з дати подачі заявки на продовження чи плюс три роки з дати закінчення вашого поточного ворк перміта?
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    зовсім ні просто відзеркалюю Ваші ж вирази, повертаючи Вам Ваші ж слова... нічого осоибстого тим паче, що емоційну складову у написаний текст вносить сам читач повідомлень... прочитайте із іншим посилом - і злості не побачите...проте, можливо, Ви себе так налаштували вже, або це просто відсутність у Вас досвіду для об'єктивної оцінки реальності та безпристрастності...адже Ви так і не розумієте, де варто ображатися... але то не моя біда...
    1 Reply Last reply
    0
  • t1337338836T Offline
    t1337338836T Offline
    Valeria Simchenko
    wrote on last edited by
    Ну я ось з Одеси. В нас була чудова вчителька історії. Вона викладала і історію України і Всесвітню на дуже високому рівні. Також в нас була чудова вчителька української мови та літератури. А російська мова була факультативним. То залежить від вчителів в першу чергу а не від місця де школа знаходиться В університеті зі мною також вчилися діти з села і також можу сказати, що і від дитини та її бажання вчитися багато залежить. Рівень школи може бути нижчий але в мене була знайома яка сама наздоганяли все, старалася та вчилася на бюджеті
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags