Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Будь ласка, офітопк до t.me/ManitobaLife
    1 Reply Last reply
    0
  • t742196629T Offline
    t742196629T Offline
    Pavlo Kushnir
    wrote on last edited by
    Добре. Здаюся. В Україні нема проблеми "сільська школа". Ваш досвід вступу в універ з рівнем "0-2" освіти у міськоє школі лише доводить, що все добре, а сільські випускники - це просто дуже добре. Ми всі можемо два дні або тиждень витратити на згадування шкільної програми і легко складати тест з англійської мови на мінімум 4 бали. Ми готові і не треба хвилюватися через цей тест. Ми ж Українці. В нас найкраща у світі освіта. Ну, при наймі так про це говорить молодь з "0-2" по історії у школі та дипломом з університету.
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Вони Вам потрібні прямо оригінали кудись? Із України?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Черненко
    wrote on last edited by
    Скажіть, хто знає, як дипломи дублікати переслати до Вініпегу? Звичайна пошта?
    1 Reply Last reply
    0
  • t249917299T Offline
    t249917299T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Друзі, а хто подавав аплікаю на продовження OPW, скільки часу у вас зайняло засабмітити аплікацію? Зробив її кілька днів тому, але вона все ще не submitted
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Черненко
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь.Навіщо - щоб були 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    а якщо прямо от паперові документи потрібні - то може DHL, Укрпошта до прикладу...
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    маю на увазі навіщо прямо паперові документи (дублікати чи оригінали то не важливо)? у заявки додаються лише скани можете попросити відсканувати документи в Україні - і вам відправлять скани)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Черненко
    wrote on last edited by
    Оригінали втрачені, заказала дублікати, так з України переслати сюда до Канади
    1 Reply Last reply
    0
  • t249917299T Offline
    t249917299T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    система видає повідомлення "ваша аплікація засабмітиться як тільки ви сплатите фіі". Але в самій аплікації вказано що фіі 0$
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тимур
    wrote on last edited by
    Якщо без переходу на особистості, то Канада - це англомовна країна. Канада дала можливість українцям їхати, Канада дає можливість здавати англійську і отримувати додаткові бали в анкету. Скористатись можливістю - особистий вибір кожного. Ніхто не змушував жодного українця летіти саме в цю країну майже через всю земну кулю, купувати квитки за свої гроші і тут жалітися, що йоб вашу мать, тут же все англійською... Мене наї.. Надурили. Вчити чи не вчити мову - це не тільки про здачу celpip на 4, це ще про рівень комфорту в суспільстві. Тож давайте вже не сваритися через мову, а нести відповідальність за свої вчинки. Кожен здатен сам для себе віднайти мотивацію, або ні. Тож я бажаю всім успіхів у навчанні і здобутті навичок, набрані додаткових балів і успішному отриманні ПР.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    K T
    wrote on last edited by
    Чи знає хтось чи можна відкрити FHSA (First home saving account) якщо маєшь work permit але не маєшь Pr?
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @whitewin1, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Dmitriev
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, є досвід роботи 4 роки тому, працював 7 місяців, і зараз півроку досвіду в Канаді, чи можу я їх сумувати та подати як рік?
    1 Reply Last reply
    0
  • t742196629T Offline
    t742196629T Offline
    Pavlo Kushnir
    wrote on last edited by
    Я не знаю як остарбайтери з Івано-Франківська чи Тернопіля, але я кочую з самого Донецька. І в мене надія знайти землю, де я нарешті зможу заспокоїтися без хвилювань, що знову доведеться їхати. І тут я опинився саме через цю надію. Франківчан чи ужгородців може й не змушували їхати, а мене змусили. І мову мені доведеться та треба вчити. Добре вчити. А не сподіватися на поради юних енерджайзерів, що 300 долл я не витрачу марно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t620600058T Offline
    t620600058T Offline
    Андрей Заволович
    wrote on last edited by
    Добрий день, питання щодо підрахунку досвіду роботи: Якщо працював 3 місяці в одній компанії, потім на наступний день почав працювати в іншій компанії де пропрацював пів року і відправили на ЕІ через сильні морози і відсутність роботи (на ЕІ не подавався) так як через 8 днів знов зявилась робота і працював далі ще місяць, потім на наступний день перейшов в іншу компанію де працюю зараз і буду працювати надалі з стабільними 30-40 годинами на тиждень...чи враховується це як безперервний стаж?(так як в листі ROE чітко прописані дати звільнення і прийняття на роботу знов) І ще питання про noc code: Якщо в усіх компаніях працював як helper, але дві перші компанії- roofing, а остання mechanical insulator...це один noc (construction helper) чи різні??
    1 Reply Last reply
    0
  • t620600058T Offline
    t620600058T Offline
    Андрей Заволович
    wrote on last edited by
    Так, розумію, але ж якщо розриву не було і 7 числа звільнився з одної компанії а 8го працював вже в іншій то це теж не враховується?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Коротко, то ні. Стаж до 6 місяців не враховується при підрахунку балів для фактору 3
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jean
    wrote on last edited by
    @rus_lang_kill_bot
    1 Reply Last reply
    0
  • t620600058T Offline
    t620600058T Offline
    Андрей Заволович
    wrote on last edited by
    Зрозумів, дякую А останню де був трохи більше пів року, а потім розрив в 8 днів і потім знов працював до місяця і перехід в іншу компанію я можу рахувати як рік?(так як на момент подачі буде більше року в сумі) Чи через цей розрив я не можу це рахувати як рік?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags