Імміграція до Манітоби
-
Добре. Здаюся. В Україні нема проблеми "сільська школа". Ваш досвід вступу в універ з рівнем "0-2" освіти у міськоє школі лише доводить, що все добре, а сільські випускники - це просто дуже добре. Ми всі можемо два дні або тиждень витратити на згадування шкільної програми і легко складати тест з англійської мови на мінімум 4 бали. Ми готові і не треба хвилюватися через цей тест. Ми ж Українці. В нас найкраща у світі освіта. Ну, при наймі так про це говорить молодь з "0-2" по історії у школі та дипломом з університету.
-
Вони Вам потрібні прямо оригінали кудись? Із України?
-
Скажіть, хто знає, як дипломи дублікати переслати до Вініпегу? Звичайна пошта?
-
Дякую за відповідь.Навіщо - щоб були 😂
-
а якщо прямо от паперові документи потрібні - то може DHL, Укрпошта до прикладу...
-
маю на увазі навіщо прямо паперові документи (дублікати чи оригінали то не важливо)? у заявки додаються лише скани можете попросити відсканувати документи в Україні - і вам відправлять скани)))
-
Оригінали втрачені, заказала дублікати, так з України переслати сюда до Канади
-
Якщо без переходу на особистості, то Канада - це англомовна країна. Канада дала можливість українцям їхати, Канада дає можливість здавати англійську і отримувати додаткові бали в анкету. Скористатись можливістю - особистий вибір кожного. Ніхто не змушував жодного українця летіти саме в цю країну майже через всю земну кулю, купувати квитки за свої гроші і тут жалітися, що йоб вашу мать, тут же все англійською... Мене наї.. Надурили. Вчити чи не вчити мову - це не тільки про здачу celpip на 4, це ще про рівень комфорту в суспільстві. Тож давайте вже не сваритися через мову, а нести відповідальність за свої вчинки. Кожен здатен сам для себе віднайти мотивацію, або ні. Тож я бажаю всім успіхів у навчанні і здобутті навичок, набрані додаткових балів і успішному отриманні ПР.
-
Підкажіть, будь ласка, є досвід роботи 4 роки тому, працював 7 місяців, і зараз півроку досвіду в Канаді, чи можу я їх сумувати та подати як рік?
-
Я не знаю як остарбайтери з Івано-Франківська чи Тернопіля, але я кочую з самого Донецька. І в мене надія знайти землю, де я нарешті зможу заспокоїтися без хвилювань, що знову доведеться їхати. І тут я опинився саме через цю надію. Франківчан чи ужгородців може й не змушували їхати, а мене змусили. І мову мені доведеться та треба вчити. Добре вчити. А не сподіватися на поради юних енерджайзерів, що 300 долл я не витрачу марно.
-
Добрий день, питання щодо підрахунку досвіду роботи: Якщо працював 3 місяці в одній компанії, потім на наступний день почав працювати в іншій компанії де пропрацював пів року і відправили на ЕІ через сильні морози і відсутність роботи (на ЕІ не подавався) так як через 8 днів знов зявилась робота і працював далі ще місяць, потім на наступний день перейшов в іншу компанію де працюю зараз і буду працювати надалі з стабільними 30-40 годинами на тиждень...чи враховується це як безперервний стаж?(так як в листі ROE чітко прописані дати звільнення і прийняття на роботу знов) І ще питання про noc code: Якщо в усіх компаніях працював як helper, але дві перші компанії- roofing, а остання mechanical insulator...це один noc (construction helper) чи різні??
-
Так, розумію, але ж якщо розриву не було і 7 числа звільнився з одної компанії а 8го працював вже в іншій то це теж не враховується?
-
Зрозумів, дякую А останню де був трохи більше пів року, а потім розрив в 8 днів і потім знов працював до місяця і перехід в іншу компанію я можу рахувати як рік?(так як на момент подачі буде більше року в сумі) Чи через цей розрив я не можу це рахувати як рік?