Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    AT
    wrote on last edited by
    Доброго дня. А якщо людина подавалась по SWM, а її перекинули на SWO, як потім це ж рахується? Як SWO? Питання в розрізі роботодавця, чи буде при'язка до нього в цьому випадку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, MISVO2 Volodymyr! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    А П, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t498673613T Offline
    t498673613T Offline
    Dudu
    wrote on last edited by
    Доброго дня, можливо хтось знає, маю наступну ситуацію: Збирався пролонгувати ВП, та зафейлив Identity Validation і як результат мій мейн IRCC(я з нього ранішеподавався на візу та ВП) залоченный. Розблокувати сможу лише у вівторок. Соу, так як це нова аплікація чи можу я відправити запит на новий ВП з нового аккаунту IRCC? Заздалегідь дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Оксана! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Scale
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, щоб мати шанс отримати новий OWP (open work permit) ще на три роки (на який можна безкоштовно податися до 31 березня 2024 року), треба обов'язково мати обмежений OWP зараз? Тобто якщо я маю необмежений OWP зараз, то у мене не має причини податися на новий, продовжений OWP? Чи якщо я проходив більше року тому медогляд, то я все ж можу вказати таку причину і можу пройти новий медогляд і на основі цього вже податися на оновлений OWP?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Scale
    wrote on last edited by
    Дякую 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Ви маєте право податися на новий ворк перміт, в будь якому випадку. Щодо медогляду, то ви вказуєте, що не проходили медогляд в останні 12 місяців. Якщо вони захочуть, щоб ви зараз знову його пройшли, то пришлють вам потім відповідний запит.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка актуальну інструкцію отримання візи у паспорт замість фоіл лес візи. Вже в Канаді, якщо що. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t461892657T Offline
    t461892657T Offline
    Anton Lysenko
    wrote on last edited by
    Отримали Work Permit у 2022 році - дійсний на 3 роки до 2025. У листопаді подали (за інструкцією правильно заповнену форму) на подовження Work Permit ще на 3 роки, але до 2027 року (до кінця дії паспорта) + на зняття обмежень після медогляду. На початку березня отримав новий OWP. Дійсний до тієї ж дати, як і раніше (2025 рік), але зняли медичні обмеження. Що думаєте? 1) Подати ще раз заявку на подовження терміну до 2027 року? Плюси: a) шанс, що мою заявку буде розглядати офіцер, який надасть довший термін. Мінуси: b) Дадуть новий OWP зі старими датами. (Без негативних наслідків) c) Боюсь, що вони просто відмовлять у новому перміті. Це буде як чорна пляма. І при поданні у майбутньому на ПР та усюди доведеться кожного разу пояснювати цю відмову. Який варіант кращий: 1 чи 2) Змиритися, чекати на піар (все ще чекаємо номінацію від провінції) не балуватися з IRCC.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Який смисл? Можуть менший термін дати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AT
    wrote on last edited by
    У мене теж саме питання, але ніхто мені здається тут не підкаже що робити, бо це супер індивідуально + вдача.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Писали супровідний лист що хочете подовжити термін?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так, навіть у одній ФБ групі фото постили тиждень тому.
    1 Reply Last reply
    0
  • t461892657T Offline
    t461892657T Offline
    Anton Lysenko
    wrote on last edited by
    писав лист з поясненням та доданим медікал та маленька строка за 3 роки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t461892657T Offline
    t461892657T Offline
    Anton Lysenko
    wrote on last edited by
    чи були такі випадки щоб скоротили термін? вперше чую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AT
    wrote on last edited by
    А на скільки скоротили? На скільки я розумію таке може бути, але на 1-2 місяця, не в 2 рази. Тут здається хтось писав.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AT
    wrote on last edited by
    Мотиваційна інформація. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Там у прикладі було на 6 місяців дата завершення була у новому перміту. Старий перміт виданий у 2023 до 2026. Новий видали до кінця грудня 2025
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Чому знущання? IRCC самостійно вирішує на який термін надати перміт.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags