Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, чи можна виїзджати з Канади наприклад на тиждень-два, якщо подався на номінацію, а також на ворк перміт по CUAET, є дійсна віза та дійсний ворк перміт. В стандартному листі який приходить після подачі на новий ворк перміт є уточнення що ніби не можна виїзджати з Канади до отримання рішення, але мені здавалось є виключення. Буду вдячна за пояснення.
-
Можна податися з нового акаунта.
-
Як мені пояснила іміграційний консультант, цей лист надсилається системою автоматично і стосується людей, які подаються на продовження ворк перміту, коли в них закінчується попередній. В них немає діючого перміту, тобто подавши заявку на продовження, вони знаходяться в maintaining status і можуть працювати без ворк перміту. Якщо вони виїдуть, то втратять статус і не зможуть працювати при повернені. Таким людям не можна виїзжати. В людей, хто приїхав по cuaet ситуація інша. Якщо ваш попередній дозвіл на роботу ще діє на момент повернення і є діюча віза, то виїзжати можна. При поверненні показуєте офіцеру паспорт з візою і ваш діючий дозвіл на роботу. На собі не перевіряла :)
-
-
Чи може таке бути що перміт був без обмежень, а новий видадуть з обмеженнями?