Імміграція до Манітоби
-
я поділилася досвідом своїх знайомих, вони порадили мені таку схему. коли вони з'явилися потрібні дані для запису, вони записалися заздалегідь на біометрію, і оплачували її після запиту. раз у них вийшло, мабуть цього номера достатньо і окремий запит не потрібен був для запису
-
Доброго вечора, чи існує якийсь повний список документів потрібних для подачі на PR провінційний+федеральний етап ? Або відео-гайд де вказано ВСЕ що потрібно буде зробити/отримати при подачі на PR?
-
Ви не можете записатися на біометрію заздалегіть. Щоб записатися на біометрію, треба мати лист biometric request від ircc. Його ви отримаєте тільки після оплати. У вас два варіанта: 1. Оплатити біометрію одразу з заявкою і отримати biometric request після чого ви маєте 30 днів на здачу. 2. Не платити одразу. Отримати запит на оплату. Оплатити. Відправити квитанцію про оплату до ircc. Потім отримати biometric request після чого ви маєте 30 днів на здачу. Номер 2 займає більше часу ніж номер 1.
-
Дякую за відповідь, знайшов.
-
Якщо вам не вистачає 30 днів, щоб здати біометрію, то пишите в ircc, пояснюєте ситуацію і просити подовжити термін. Або просто їдете в інше місто, де є слоти і здаєте там:) без biometric request letter ви не зможете ні записатися ні здати біометрію.
-
Добрий вечір. Скажіть, будь ласка, хтось зміг записатися до консула на оформлення нового паспорта у березні. Чи зараз запис лише для пільгових категорій, хто має паспорт до 2024 року?
-
Тиждень назад записував сина на біометрію, було багато вільних дат. Мені здається наразі ажіотаж спав, так як програми імміграції стоять дубом.
-
-
там, коли я заповнюю від імені однієї дитини, є питання, чи бажаю подати ще на фемелі мембер, та у дужках написано про партнера або залежних дітей. Я спочатку думала, що це мається на увазі по відношенню до дитини - її партнер або діти) зараз зрозуміла, що це, мабуть і є про моїх інших дітей, або сіблінгів дитини.. просто це все в одній анкеті буде, а всередині неї завантажені документі на всіх членів. Створити просто окремо анкету нову на іншу дитину я не бачу як
-
На кожну дитину окремо, всі анкети робили в маминому кабінеті.
-
Вони по-моєму декрет не рахують
-
Скажіть якщо заповняла EOI було менше балів, прийшов Lla а зараз виходить більше то писати ті що були при EOI
-
Виникло питання стосовно досвіду роботи в Україні. Якщо я розпочала працювати 29 червня 2019р на повну ставку, а з 6 березня 2020р пішла в декрет. Звільнилася 11 січня 2023 року. Декрет не входить в стаж? Треба рахувати відпрацьовані місяці до декрету? Дякую заздалегідь