Імміграція до Манітоби
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/proof-funds.html
-
ЕЕ профіль треба було робити ДО EOI, зараз вже майже марно. Там треба Teer 0-3, набирати 67 балів, інакше ви не зробите профіль (там інша шкала для балів). Набагато більша сумма грошей потрібна і зробити евалюацію дипломів через WES. Плюсом профілю є те, що коли вам прийде номінація, то вона прийде в профіль ЕЕ (але ви вже майже пропустили цей крок), та коли ви будете подаватись вже на PR, то AOR буде автоматично майже сразу, і не треба буде чекати 4-6 місяців для того. Якщо ви ще хочете та можете(!) його зробити, то вам треба буде писати провінційному офіцеру, щоб він підв'язав цей профіль до вашої заявки на номінацію.
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, скільки часу очікували?
-
Дoбpого дня.Це кpик душi і сеpця. Дoпомoжiть мені спacти мoю дoнeчку Олeнoчку. Дитинa на стaдiї тpанcплантaції сepця.Чаcу зовсiм немaє. Для мeне це пpосто не підйoмнa cумa.Я дужe пpошу, слiз пpосто не виcтачaє вже плaкaти немaє сили !!! БЛAГAЮ!!! ❤ В цій групi немoжливо все виклаcти, дуже бaгатo мaтерiалу. 💬 Вcю потpібну інфoрмaцію та фoто дивiтьcя у МOЄМУ АKKАУНТI.
-
Працювали поза Манітобой?
-
Доброго дня, можна Вас запитати на скільки Вам продовжили? Дякую!
-
Клас, вітання!
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, коли подавався на продовження ворк перміту випадково переплутав та замість номеру дійсного ворк перміту вказав номер application на ворк перміті. В самої аплікації там було написано if applicable , тобто я так розумію, що то не дуже така страшна помилка. Як думаєте чи варто піклуватись про це чи просто залишити все як є і чекати на вирішення?
-
@western9 Dmytro Маю теоретичне питання. Припустимо у людини закінчився строк ворк-перміту. Ця людина все ще очікує на номінацію. Канадська віза у паспорті є. Чи може ця людина вилетіти з Канади, а потім влетіти, і попросити візітор рекорд, поки не отримає номінацію, а з нею і новий перміт? Гроші на рахунку, оплачені готелі та забов'язання не працювати та не вчитися — є