Імміграція до Манітоби
-
+ по express entry без strategic initiative проводиться по мірі накопичення аплікантів наскільки я розумію, нерегулярна вибірка. Тобто у цьому випадку не факт що навіть виповнюються вимоги EE SWO.
-
Скажімо так, гарантій ніхто не дає як було з спец. вибіркою. Але хоч існує шанс пройти так якщо TEER0-3+CLB7+1Yr work exp
-
Я про ще і кажу, процес набагато складніший тому що через EE (Наприклад FSW). Без strategic initiative в December 2023 останній раз було, тобто приблизно 4 міс. тому назад. Я дивився історію таких вибірок, там затримки між ними були в 2-3 міс. іноді.
-
В мене є питання у звязку з цими новими змінами 1го травня, я щось по загальній переписці не можу зрозуміти, якщо податися в цьому місяці то ми будемо чекати в черзі розгляду заявки по цій спрощеній програмі для українців, і вона теоретично ще можливо до нас дійде? Чи це все закінчиться на тих хто до 1го травня отримає номінацію і вже всі подальші наші спроби без мови на 9, і високого балу типу 850+ будуть абсолютно марні?
-
Для спецвибірки завжди потрібна була мова, гроші, 60 кваліфікаційних балів. Спрощення у першу чергу те, що не було ніякої конкуренції. Ті, хто попадає в останню вибірку у квітні, можуть подаватися на номінацію, якщо будуть відібрані і їм прийде LAA. Всі решту - через SWM, Express Entry, біженство, H&C (Humanitarian and Compassionate Grounds).
-
Якщо будуть відібрані теж в квітні? А ось ця програма SWM де високі бали потрібно набрати не мала пільгових умов і в ній нічого не міняється, я Вас правильно зрозуміла? Перепрошую за дурні питання, я тільки починаю, наче продивилася відео що ви кріпили але все одно всіх відповідей не знайшла, дякую
-
Дякую
-
Вітаю ,вибачте якщо не в тему,підкажіть будь ласка,щоб подати на кліматичні ,а у нас дитина,потрібні документи ,і там ж дитяче свідоцтво про народження,так ось,я можу його самостійно перекласти ,чи потрібно у якомусь офісі і печатка ?як взагалі має виглядати?🫣
-
Доброго дня. Роз’ясніть , будь ласка. Якщо я маю LAA і не встигну загрузити документи до 30 квітня, я можу розраховувати на повернення 500 cad за провінційну номінацію? Дякую
-
Уточнюю питання: якщо я все це( загружу, відправлю і заплачу 500$) зроблю до 30 квітня, я можу розраховувати на повернення цих грошей? І чи буде повернення для тих, хто отримав LAA по спецвибірці, а загрузив та відправив документи вже після 30 квітня?
-
Чорним по білому.
-
Дякую