Імміграція до Манітоби
-
-
Маю таке питання, якщо я на етапі очікування номінації від провінції, і виграю грін карту, я повинна щось обрати одне? Я не можу і пр робити і грін кард отримати! Питання поки теоретичне, все може бути
-
Щиро дякую,вибачте
-
Ви маєте на увазі вказати всі роки в тій лікарні незважаючи на яких посадах
-
Якщо напишуть останню посаду вийде з 2022 до 2023 на посаді завідувач лікарні а до того з 2018 був ветлікарем , то записати останню і останній рік завідувач і все
-
Ще ні, результати будуть через місяць. Все може бути. І хочеться подумати на перед. Тому що це можуть бути не сумісні речі. Пр та грін карта
-
Чоловік працював на одному місці 12 років. Сказував 12 років, але посада остання
-
Друзі , подаю батьків по програмі для українців. Стало питання. В переліку обовʼязкових документів немає документів про освіту. Коли я подавалася на федеральний етап , теж додавала все згідно чек листу. Без дипломів, до запитів не було. Питання - чи треба додавати їх дипломи ? Як робили ви?
-
Тобто ви змушені будете обирати
-
Обмежень немає, але ви не зможете підтримувати 2 PR одночасно через вимогу по часу проживання.
-
Здається Василь колись писав, що він був у такій ситуації і вибрав Канаду.
-
Так. Дякую!
-
Кожного разу це рандом. Може бути загальна вибірка, де виберуть всіх, хто вище певного балу. Можуть вибрати певні професії, як минулого разу. Можуть вибрати тих, хто вказали близьких родичів тут і т.п. Подавайтеся і чекайте. Іншого не дано.
-
Я вас правильно зрозумів, вам прийшов COPR минулого тижня? Якщо так, то вітаю!
-
Немаю мети бути в двох країнах резидентами. Але питаю, щоб встигнути прийняти правильне рішення, щоб пр не зашкодило грін карті, або навпаки. Дякую всім за відповіді)
-
Ви маєте на увазі два статуси зберегти? Згодна, але вони і не плануюють. З мед показників вони не впевнені, що отримають пр, то штати то план б.