Імміграція до Манітоби
-
Я знаю родину, яка виграла грін кард і отримали номінацію від БК. Цієї осені вони вже отримали картки постійних резидентів в штатах і знаходяться зараз на фед етапі в Канаді. Тому впевнена, що грін кард не забороняє подаватися на пр. Але зберегти статус в двох країнах буде вкрай тяжко як на мене:)
-
Завдяки вашому повідомленню згадав, що теж подався минулого року. В травні треба перевірити. Колись, десь до 20-го року, подавався десь 5 років підряд, безуспішно.
-
Добрый вечер перепрошую що не по темі, але проблема дуже важлива , в мене закінчується закордонний паспорт, в Канаді не можливо в загалі впіймати слоти 🤬 Може хто виїжджав до інших країн де можна замовити паспорт??? Поділіться будь ласка такою інформацією?
-
Оф сайт пише до року можна 🤷♀️
-
Тільки Європи їхати, але там тепер відмінили живі черги і є можливість тільки в електронну стати. Хоча це не так і легко .
-
Я вже писав про мій досвід з Грін картою та ПР у Канаді. Ви не зможете одночасно мати і те і те. Тобто, ви фізично не зможете підтримувати два постійних резидентва одночасно. Прийдеться вибрати. Інша справа, якщо ви вже громадян Канади, то можна без проблем підтримувати статус у США. Пошукайте мою історію. Ми виграли грінки , маючи на руках CoPR в Україні. Якраз перед виїздом до Канади це було, 2018 рік
-
Просто в вашому першому повідомленні йдеться, що не бажано покидати країну навіть на місяць, а виходить, що до року можна якщо з умом і виконуючи всі умови :)
-
Так я бачив оновлення з цією чергою але слоти просто зникають і не відомо коли появляються нові(
-
Вітаємо, Antonio Alvarez! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Закінчується та лиши то геть. Купа людей приїхало без паспорта до Канади, де хто його навіть і не зробив досі. Людей багато с такими проблемами, Канадці знають що українськи консули навіть не хочу писати хто. Тому не варто турбуватися, бо ворк перміти та все інше роблять навіть без паспорта.
-
Підкажіть будь ласка, вже задавали таке питання, але все таки перепитаю, написано що заповнювати на повнолітніх членів сімʼї, то якщо siblings ще немає 18, то їх не вказувати чи все одно вказувати? Бо ви @western9 раніше казали писати все, але до чого тут про 18 and older тоді?