Імміграція до Манітоби
-
Почав пити таблетки Бо ці думки що я вже пролетів не дають спокою 😜
-
Гайс, хто мав досвід? Що потрібно від друзів на етапі подання аплікації на номінацію, окрім підписаної частини Сетлмент Плану. Як так розумію, їм ця форма на пошту приходить, так? Як ще їх перевіряють під час розгляду аплікації і які документи вони повинні надати?Заздалегідь дякую.
-
Я на своїй єдиній роботі в Канаді з самого початку, ні разу не змінювала нічого. Лист від роботодавця оновила три тижні тому, надіслала їм. Просто початково я думала, ну ок, рік можна вкласти в це, потім можна жити спокійно все життя, у дітей потім буде громадянство одразу. А зараз я дивлюсь і думаю: та коли народяться, самі вже розберуться, нехай самі потім іммігрують собі якось, я тут до чого 😁 Я зрозуміла, дякую. Нічого не робитиму тоді
-
Якщо у вас немає європейського громадянства/ ПМЖ та знання якоїсь з європейських мов, я про західну Європу, то альтернатив як таких і немає 🙂
-
Я теж таке собі кажу, але є опасіння, що eCOPR прийде, коли я буду вже в віковій деменції і навіть порадіти толком уже не вийде
-
Take it easy, більшість з нас у підвішаному стані через PR але дивлячись на те, що відбувається у світі, то поки це найкраща інвестиція часу у довгостроковій перспективі 🥲
-
Я памʼятаю , ваші рекорди бити не хочу)
-
Собі одразу уявив -Пр, вже скоро, ще трохи почекати треба -Так, так, дідусю, пішли таблетки вип'ємо