Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Ledy! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, що можна зробити в цій ситуації? Ми з дружиною подалися разом. Дружина основний аплікант і в неї з документами все гаразд. А ось у мене проблеми. Атестат та диплом знаходяться в Україні, доступу до них ні в кого немає. У дії порожньо, перевстановлював додаток, не допомогло. Що у такій ситуації можна зробити? Заздалегідь дякую!
-
Не знаю чи допоможе вам, але в мене в дії зʼявилися документи про освіту після того як я оновила дію в самому застосунку.
-
Документи про освіту з Дії не підходять для подачі на PR
-
Цікаво коли потрібно починати? 6 міс +?
-
Так, ви праві, я перевірила і видалила. Але Дія все одно не містить додатків до дипломів і атестатів, які є обовʼязковими. Тому це не вирішує проблему
-
Як можна зконтактувати з консульством Торонто, чекаю справку про несудимість 3 місяці
-
значить зайняті пишіть листа
-
Там не відповідають
-
на їх сайті вказані всі контактні дані
-
Asap
-
Привітання громадо!!! Маю питання)) скільки зараз в середньому чекають запит на біометрію??? Оплатив 28 лютого, 14 березня отримав pre-arrival letter і тиша!!! Чи є якісь може методи що б прискорити процес?
-
Обираєте самі місце і час
-
Ви самі маєте обрати апойтмент на біометрію і здати