Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, дружина отримала новий ворк перміт з новою датою, я отримав новий ворк перміт зі старою датою, питання, чи зможу я свій ворк перміт продовжити завдяки її ворк перміту коли мій підійде к кінцю?
-
Low-skilled worker ou must meet 4 requirements: 1 You have 1 of the following: ◦ a valid work permit (some exceptions apply) ◦ an approval for a work permit that hasn’t been issued yet ◦ an authorization to work without a work permit 2 Your work permit must be valid in Canada for at least 6 months after we receive your family member’s open work permit application. 3 You’re employed or will be employed in a low-skilled occupation (Training, Education, Experience and Responsibilities [TEER] category 4 or 5 of the National Occupation Classification system) at the time your family member submits their application. 4 You’re living or plan to live in Canada while working Я правильно розумію, що це означає, що якщо в одного є ворк перміт, spouse може зробити собі теж
-
Your family member may be eligible for an open work permit under this temporary measure if you’re a foreign worker in Canada who is any of the following:
-
Там дописано employed або will be employed, тобто це про джоб офер чи про намір не зрозуміло
-
www.gov.mb.ca/health/mhsip/update-requests/work-permits.html
-
Так я знаю, що потрібно чекати на запрошення і в тому запрошенні моє бути спец номер який потрібно буде вказати при виборі вільної дати !!!
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка. Якщо я зараз у декреті, то відповідь на запитання Are you currently working in Manitoba on a temporary work permit - No. Правильно?
-
А тут - Yes
-
Добрий день. Потрібна порада. Заповнюю заявку на номінацію. Бали за роботу в Україні не клеймив тому, що працював не офіційно (будівельні роботи). Як мені вказати цю працю? Як self-employed? Писати резюме за останніх 5 років чи від університету? Цікавить досвід тих, хто мав схожу ситуацію і отримав номінацію. Дякую.
-
Так, я офіційно відпрацювала 8 місяців фул тайму у Вінніпезі та пішла у декрет. Місце зберігається.
-
Якщо відповідаю ні, то мене кидає до програмі SWO. Якщо пройду вибірку, потрібно буде звільнятися?