Імміграція до Манітоби
-
Я собі нарахував 74 бали, то може і потраплю
-
Зв'язок з провінцією це посвід роботи?
-
А для чого новий візітор, а потім ворк перміт? Ми подавались на ворк перміт і писали що дитина хоче працювати… . Правда чекали 9 місяців.
-
Всім привіт, чи хтось знає коли буде виїзне консульське обслуговування в Вінніпезі? Якщо не помиляюся, то останній раз відбулося понад рік тому..
-
Не знаєте, чи в кожному консулаті можна подовжити чи тільки в Торонто?
-
Вітаємо, Ангеліна Писарюк! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Моя дитина має 3 wp👍 1 з аеропорту і 2 пришло сьогодні
-
Поки хтось не зробить, ми не узнаємо, на реддіте кажуть що варіант працює, у гіршому випадку можно візітор зробити і сидіти
-
Хочеться розуміти чи цей варіант реальний
-
В мене на початку 26 закінчується(, вам доведеться раніше пройти цей процес
-
Чи це 💯 інформація?
-
Ну ось в мене така ситуація У чоловіка на довгий строк вп В мене закінчується в березні 25 року По критеріям цієї програми підходимо Бо він якраз в цьому ноці працює Але я не розумію до кінця чи можу я так податись чи ні