Імміграція до Манітоби
-
А підкажіть, як правило відформатувати додаток до диплому. Питання ось в чому: на 1 стороні - 3 сторінки, і на звороті - також 3. Тобто вони не по порядку. Я перекладаю по черзі. Скани "різати" у порядку зростання сторінок, чи як є - ціла сторона з трьома сторінками? Диплом 2008 року
-
гірше на стаді перміт. син так чекав не цей вступ до вишу, стілки всього пройшов. А тепер не можемо отримати стаді перміт для навчання. Я писала і нічого, навіть не відповідають. якщо не пройшло 13 тижнів після біометрії навіть не хочуть розмовляти. так що якось так...
-
Роздрукувані, а також одразу зробіть копії оригіналів документів. Вони наразі на місці не роблять копії.
-
Оригінали повинні бути з собою. Але при цьому і копії, і переклади роздруковані. На рахунок помилок не знаю, особисто не була в такій ситуації. Але скоріш за все так. Вони не виправляють, а повертають вам для виправлення.
-
від перекладача з афідевітом - ні)
-
Вони цей лист розіслали всім всім чи тим хто подався? Тобто якщо у сина в 2025 закінчується все то що мені робити писати їм? І що буде в результаті?
-
Я кажу за свій досвід)
-
Фактично я розумію що паспорт не зроблю то до того числа бо немає слотів
-
Просто якщо виходить дата...а коли точно не вказано
-
Ні 45 днів тут просто вказано що протягом 45 днів їм відповісти...
-
Добрий вечір підкажіть на номінацію досвід роботи з перервою в кілька років підходить? Наприклад я кілька років працювала потім війна, Переїзд роботи де взяли у Польші і повернулась до свого напрямку тільки в Канаді. Чи можу я подавати попередній досвід?