Імміграція до Манітоби
-
IELTS General Training test підходить для PR ?
-
Вибірка була ? Доброго дня !
-
Приходить, якщо не вказувати військову службу або детально її не описати. Вони знають, що в Україні діє обов'язкова військова служба і завжди таке питають
-
Доброго вечора ,тільки що приєдналась до групи і відразу із питанням ,хто працював за кордоном до приїзду у Канаду ,ви писали все ваше перебування ,всі візи ,про роботу за останні 10років в аплікації на Пр,бо я працювала на одному місці ,але з різними візами (Польща ,Чехія)постійно були проблеми,працювала в Чехії і маю від роботодавців листи,як правильно заповнити в аплікації,бо мала перерви у роботі 2тижні до 9місяців🙈 То як правильно заповнити
-
Вітаємо, Summer! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
У тих, хто на ворк перміті, мають тимчасовий статус і мають такий же тимчасовий SIN, який починається з 9. Термін дії такого SIN обмежений терміном дії ворк перміту. Тому логічно, якщо вам продовжили ворк перміт, то треба дати їм знати про це.
-
Ні. В мене і багатьох інших, хто працює в констракшн, буває, що протягом тижня можу працювати на 3-4 об'єктах. А за рік то й 15-20 об'єктів може бути.
-
Applicant.