Імміграція до Манітоби
-
А якщо вже отримав номінацію? Чи в який момент ти по факту можеш знаходитись і працювати в Канаді легально?
-
А якщо срок перміту закінчується, то я можу його продовжити і на підставі цього продовжити візу? У мене ще півтора роки в запасі, але просто хочу знати про всяк випадок
-
Добрий день, хочу заповнити сьогодні заявку EOI, зараз працюю в Манітобі вже рік на того ж роботодавця повна зайнятість, ніколи не змінювала роботи. Маю мінімальну суму, яку потрібно для SWO. Здала тест маю добрі результати. В таблиці набираю більше 60 балів. Бачу треба податись чим по швидше для спецвибірки. Подивилась відео і маю питання до Have you received a long term, full time job offer from your employer in Manitoba. По суті відоповідь на це запитання у мене так, бо зараз працюю більше року. Але якщо я правильно зрозуміла для того щоб піти за SWO треба сказати - ні? Трохи заплуталась буду вдячна за відповідь.
-
Перезавантажте сторінку
-
Потрібно прикріпляти statement за 3 місяці в заявку LAA, я прикріпив виписку з банку з поточним рахунком, цього достатньо чи ні? І ще одне, потрібно вказувати всі банки чи тільки той на який зараховується зарплата і всі виплати?