Імміграція до Манітоби
-
Завдяки Вам 👌👏
-
Тобто якщо кольорові копії то завіряти не треба ?а ч/б треба ? Бо я сам отримав скан у ч/б з універу. І думав що просто завантажити треба і все
-
Вітаємо, Лизавета Ромашина! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Окей, може знаєте чи треба завіряти диплом і додаток якщо він двомовний? Але на жаль в ч/б кольорі
-
Я давав копію, переклад завірили без проблем, оригіналів дипломів немає у мене)
-
:( Дякую , на жаль маю тільки ч/б Хз шо робити
-
Що мені робити , якщо оригінал диплому залишився в університеті, і з горем випросив їх вислати мені скан. Але скан чорно білий. Що в цьому випадку робити?завантажити те що маю? І написати пояснення ? Бо вчора отримав LAA Дякую
-
Тобто єдиний варіант, це вислати мій ч/б скан диплома і додатка до перекладача, а потім отримати від нього той самий ч/б диплом але вже з кольоровою печаткою ?