Імміграція до Манітоби
-
КТО ГОТОВ ВОЙТИ В НОВЫЙ МИР? Что мы можем вам предложить🌐 Заработок с любой точки мира и любого устройство📱 Даём вам бесплатное обучение также объясняем ход заработка🧲💸 В день даем по 2-3 сделки 💡 Не📍эскорт, наркотики и прочей ерунды которой вам предлагают🙄 Доход от 500-1000$ все зависит от желание 🫡 Компенсация авиабилетов при встрече команды ✈️ 🏝Требование 🏝 Возраст от 18 лет и выше Желание развиваться 📈 Компьютер или смартфон💻 Время: 1-2 часа в день🕰 🔍КОГО РЕАЛЬНО ЗАИНТЕРЕСОВАЛО ТО ПИШИТЕ В ЛС🔎🧷 @Vladimir_Exch
-
Доброго ранку, підскажіть будь ласка чи потрібно батькові заповнювати такий документ для міграції дитини? Наразі я чекаю на номінацію, але чула, що на федеральному етапі можуть запросити дозвіл від батька. Він знаходиться в Україні. І нотаріси кажуть що ми не можемо поставити печатку на інземному документі, то б то його треба переклвсти на укр.мову?
-
Чи він може заповнити цю форму, вишле мені в електроному вигляді, я роздрукую і піду тут до місцевого нотаріуса?
-
Доброго ранку!☕️ Питаю для знайомої:) вона соромиться:) А я тут завжди задаю « дивненькі» питания:) Ситуація наступна, можна живе в комон-лав партнерстві, разом подали на номінацію. Хоче розірвати стосунки, як їй видалитись з його аплікації? Дякую за відповідь!
-
Є два шляхи, які діяти. 1) завірити дану форму онлайн в канадського нотаріуса. Присутність батька обов'язково 2) Дехто робив настане. В Україні зробити нотаріально документ, де буде вказано, що батько погоджується, що дитина буде іммігрувати та жити в Канаді і може її не бачити довгий час, просити нотаріуса завірити такий документ. Перекласти на англійську. Також батько заповняє форму IRCC та підписує. Це все разом скануєте і доручаєте до аплікації.
-
Подивлюся в закріплених, дякую
-
Це обов'язковий документ. Навіть якщо вам вдасться знайти укр нотаріуса, який вам підпише щось подібне, то ця форма повинна бути підписана також. Дивіться в закріплених imm 5604. Як підписати таку форму з канадським нотаріусом онлайн. Це, як на мене простіше
-
Дуже дякую!
-
🔫 Анна кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @liubar_andrey, @zern9tko, @valentyna_semenova, Dmytro, @rinkaa_r, Андрій, @tetiana_behma, @Malesdi, @Kseniya_CPO, @FromMessenger Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
вітаю) підкажіть, будь ласка, якщо я зараз допрацьовую на роботі 6 місяців 1 тиждень, а потім починаю на новому місці, я можу подаватись на пр за зв'язком через роботу? типу податись, а потім через 2 дні написати, що я змінюю роботу? чи це буде місреп, бо в мене вже є новий контракт на руках?