Імміграція до Манітоби
-
Assiniboine Medical Clinic 633 Lodge Ave Winnipeg, MB R3J 0S9 Phone: (204) 958-6740
-
Мы с женой планируем в Виннипег в конце сентября - начале октября ) Будем рады новым знакомствам _)
-
дякую!!😊
-
Так, я знайшла, дякую. Там великий список мед.закладів у Манітобі. Тому виникло питання: чи у всіх них можна пройти обстеження безкоштовно?
-
А в Манітобі безкоштовно у всіх акредитованих мед.закладах? Чи потрібно записуватись до конкретних?
-
Дякую!
-
Ні, але потрібно щоб клініка чи ви передали всі дані до IRCC
-
Тобто, навіть, якщо я пройду мед.огляд в Україні, мені все одно потрібно проходити в Манітобі? Чи я не так зрозуміла?
-
За 6 місяців роботи в Манітобі подаєтеся на ЕОІ, місяць чекати на вибірку (якщо є достатні бали), потім вам дається 60 днів для підготовки всіх документів, подаєте на НОМІНАЦІЮ онлайн. Номінація розглядається до 6 місяців (хоча зараз за 2-3 місяці для українців розглядають). Якщо вас обрали і надали номінацію, то подаєтеся на ПР. Розгляд на ПР до 27 місяців на сьогодні.
-
This panel physician or clinic provides services paid by Interim Federal Health Program. For Appointments: ось там такий текст, з львівської клініки сказали що неможе бути що безкоштовно. @Оплата проводиться готівкою в гривні ,в валюті без решти, а також переказом в гривнях на рахунок МОМ через Приват24, реквізити якого надаємо при вашій потребі. Вартість додаткових обстежень оплачується додатково, окремо від вартості медичного обстеження@
-
Працювати на певних позиціях і місцях, типу школи, мед.заклади, агросектор…
-
У Манітобі безкоштовно,в Онтаріо 130 cad