Імміграція до Манітоби
-
1 як пощастить 2 мінімалка 12-12,5 $ овертайми за необхідності дають, власники не зацікавлені в овертаймах, проте якщо все ж овертайм працюєте то оплата відповідна (коефіцієнт 1,25-2 залежить від компанії) 3 від вас залежить, дітей до 12 років залишати самих незаконно, майте на увазі при підборі графіку роботи
-
Шановні одногрупники, у вас скоро ранок, питання для тих хто вже в Манітобі. Ми збираємося в середині жовтня. 1. Чи важко винайняти житло сім'ї з 2 дітьми і маленьким песиком? 2. На яку зарплату може розраховувати зварник mig з мінімальною англійською? Чи дають овертайми і чи оплачують їх згідно законодавства? 3. На який дохід може розраховувати розумна жінка 😝, але зрозуміло з роботою на складі або заводі для початку і англ В1. Їхати дуже далеко і дорого, не хотілось би пожалкувати в майбутньому. Дякую за розуміння.
-
Як рахувати досвід роботи для набору 60б Наприклад, я буду подаватися за програмою з квітня 2023 року Я безперервно працювала в Україні на одну компанію з березня 2015 по лютий 2022. За березня 2022 вже не працювала. Чи правильно я рахую, що мені треба буде рахувати досвід за квітня 2018 року ? Чи з січня 2018 року? І чи враховується туди ці півроку у Канаді?
-
Можно в ПП вам писати?
-
У мені по роботі 0, рахувати нічого, я читав що опит якщо ти працював 6 місяців +, я працював в морі по 2-3міс. Це я так зрозумів не рахується
-
А вказати де? Там є критерій якщо більше 6 міс працюю. Також дурна строка яка заплутала мозок: i am not currently working in Manitoba, but i have a formal job offer. Я і працюю і офер є, якщо виберу yes , то нібито я не працюю,якщо no то ібито job offer немає
-
Так я тут, працюю офіційно 3 міс на фул тайм, дружина на парт тайм
-
Дивіться, але там знизу пише скільки грошей повинно бути, якщо у нас грошей меньше ніж потрібно, то job offer і є наша страховка? В критеріях до ЕЕ написано якщо є job offer to POF непотрібен.
-
Тобто це і є skilled worker overseas? Але пишуть просто SW