Імміграція до Манітоби
-
Так маю, я читав повідомлення і там перейшов по ссилці EOI
-
Так Cuaet
-
Це що?
-
EOI - SW progress
-
Друзі, підкажіть, хто нещодавно запровнював анкету на візу CUAET, що у вас зазначено в заяві, який тип візи? Тому що ми подавали ще в травні в нас було написано що заявка на візітор віза. А ось заповнила те ж саме на маму, то в неї вказано що заявка на робочу візу , буква w на початку номера. В нас була v. Заповнювала так само. Чи то час пройшов якось тепер по іншому, чи я десь наплужила?
-
І ще питанн спеціаліста вибирати : three or more years post secondary degree?
-
Добрий день, підскажіть будьласка призаповнювані. EOI питання: I am not currently working in Manitoba, but i have formal job offer. Що писати так чи ні, якщо я працюю, джоб офер є але немае 6 міс, через родичів подаемось
-
Доброго вечора. Хочу працювати в ветиринарній клініці для тварин. Чи треба міняти ворк перміт щоб туди попасти ?
-
forms.gle/cW7c82xyfoNrpgLAA ДІВЧАТОЧКА, всім доброго недільного дня!🌹 ДУЖЕ прошу вас🙏 якомога швидше заповнити дані гугл форми👇, бо в четвер йдемо на зустріч з міністром освіти, на якій маємо показати чітку статистику скільком новоприбулим українським діткам і в яких районах потрібні садочки і кому також потрібні, так звані, групи продовженого дня! (pre-school and after-school) Лише від кількості зареєстрованих у даних формах дітей буде залежати відповідь уряду на наші прохання!!! Якщо маєте питання, прошу задавати! Хто вже заповняв дані форми, то прошу вдруге НЕ заповняти!!!
-
Інформація для новоприбулих жінок з дітками, які потребують садочка або групи продовженого дня
-
Питаннячко, у доньки є work permit в якому зазначено що він до 25 року, але їй ще study permit видали до вересня 2023, бо її RWB прийняли до аспірантської програми. У цьому study permit написано що вона має залишити країну у вересні 2023. Питання полягає в тому чи може вона лишатись потім вскраїні з тим work permit що в неї є, чи вона мусить зробити новий по закінченню навчання?
-
Будь ласка про машини в інший чат. Поважайте інших. Або в ПП
-
інший чат
-
Тяжко сказати. Знаю тільки одне, що Канада одна з тих країн яка повністю підтримує вакцинацію. Населення дуже пеклується за своє здоров'я, тому хочуть уникнути ризику. Таким чином більше вірогідність того, що вас не візьмуть на роботу...особисто це відноситься до тих професій, де ви багато контактуєте з іншими робітниками ... а таких більшість. Я як читав про Канаду вперше, то одразу зрозумів, що щеплення допоможе уникнути усіх ціх проблем та зробив собі Джонсона та забув про цю проблему моментально)) Також і жінка моя зробила. Всі живі поки що)))
-
а ці не всі, це часто, відмовляють?))