Імміграція до Манітоби
-
Одним листом висилайте.
-
Навіщо ви намагаєтеся винайти велосипед? Якщо вимагається завіряти копії, то треба завіряти. На ПР подаються раз у житті. Тут не місце ризику, моя думка
-
За досвід роботи рахується разом і в Україні і Канадський, якщо ми вже майже два роки тут живемо? Виходить в Україні тоді в нього 3 повних роки і три місяці і тут вже 19 місяців на одній роботі, чи можу я це вказувати як 4 роки, чи ні?
-
Добрий день, скажіть будь ласка чи ви подавали документи на федеральний етап буз завірених копій? Там просто на сайті в них пише шо мають бути "certified true copies" і пояснюють як їх зробити, але одна така копія виходить 20 долларів, і хотів запитати чи хтось подавав без завірених копій і чи пройшло без них? Чи повернули аплікацію назад.
-
Тільки за останні 5 років. Зараз це з 2019 року
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, головний аплікант чоловік, працював в Україні з 2017-2020 рік на одному підприємстві, потім без перерви з 2020 по березень 2022 на іншому підприємстві, може клеймити досвід роботи в Україні 4 роки? І в Канаді працює на одному підприємстві з вересня 2022 року , скільки я маю вказувати? Щось я заплуталася
-
Ніяких повідомлень. Вони навіть на сайті писали, що їм можна писати тільки після 90 робочих днів 😅
-
В мене можно було лише один файл
-
Скажіть, будь ласка, вам якісь повідомлення на імейл приходили під час процесу? Я вислала їм на пошту 2 місяці тому і тиша…
-
Мені довелося друкувати, бо не змогла «зклеїти» з військовим квитком у один файл