Імміграція до Манітоби
-
Дякую)
-
Вітаю, підскажіть, будь ласка , як підтверджувати досвід роботи з України, які документи завантажувати, при заповненні mpnp по swo?
-
Університет може вам видати додаток до диплому. Я відновлювала свій. Оплатила 700 грн. Але робила все дистанційно через знайому. Думаю різні університети по різному.
-
Друзі,доброго ранку!Підкажіть,будь-ласочка,таке питання: місяць тому подалися на EOI.У заявці вказали всі кошти,що зараз маємо на рахунках.Знаю,що витрачати їх неможна.Та ось надумали купувати будинок. Тому питання таке: чи можна наразі,поки ще не отримали LAA,зменшити заявлену в заявці суму,тобто вказати ту,що вийде за мінусом нам можливо необхідної? Бо ж немає вимоги мати якусь певну суму. І наступне питання:якщо все ж таки зараз в заявці змінемо суму на меншу,а потім при поданні документів у виписці буде фактично більша сума (якщо гроші не використаємо),чи не буде це розцінюватись як misrepresentation? Дякую за допомогу!
-
То що не можна переходити з SWM на SWO то зрозуміло, там просто людина написала що стріма як такого SWO більше немає а він по суті є просто немає спецвибірки для українців