Імміграція до Манітоби
-
Зрозуміла… дякую😢 буду надалі шукати…
-
Я думаю що їх тут небагато просто(ліванців). Я сподіваюся на якусь ісламську комьюніті…
-
Пане Wes, які наразі прогнози по вибіркам? Час іде, ворк перміти не погоджують вже 4й місяць. Поки по балам не проходимо, з англійською буде приблизно 810... В сина закінчився стаді перміт та дія хелс картки. Скажіть що на нас тимчасових працівників чекає та як залишитися?
-
Продовження перебування в Канаді після 3х років перебування за CUAET - Встигли розпочати імміграційний процес ◾️Після отримання номінації можна податися на закритий дозвіл на роботу з підтримкою роботодавця але без потреби оформлення LMIA (LMIA-exempt work permit). ◾️ Після подачі документів на постійне місце проживання (окрім гуманітарної програми та програми для українців) можна податися на відкритий дозвіл на роботу (bridging open work permit). - Не встигли розпочати імміграційний процес але є роботодавець ◾️ Оформлення закритого дозволу на роботу з підтримкою роботодавця в отриманні LMIA (LMIA-supported work permit). - Не встигли розпочати імміграційний процес і не маєте роботодавця в Канаді ◾️ Податися на зміну статусу з робочого на гостьовий або студентський