Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1474554039T Offline
    t1474554039T Offline
    Eduard Koroteev
    wrote on last edited by
    Всім привіт 🙂 Підскажіть, будь-ласка, тому-що, трохи, знову, заплуталися. Сьогодні прочитали, вище в чаті, що, якщо брати підтвердження від роботодавця з Канади, то потрібно взяти ROE. Запитання: ✅Чи ми правильно зрозуміли, що від роботодавця потрібно брати і Employment verification letter і ROE ? ✅Чи, можливо, ROE брати необов'язково ? ✅Чи обов'язково потрібно, щоб було два документа: Employment verification letter + ROE ? ✅Зазначені запитання виникли тому - що, на відео @3, говориться, що у вкладку Job Offer, можна завантажити Employment verification letter. Тому ми, просимо 🙏 підказки для подальшого орієнтиру. Будемо дуже вдячні за допомогу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    ROE для звiльнення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    З приводу возз'єднання з родичами які живуть зараз в Україні. (PR ми вже отримали) На сайті написано що не обов'язково находись родичам в Канаді з якими хочемо возз'єднання: We’ve put a temporary public policy in place to help families affected by the Russian invasion of Ukraine reunite in Canada. This policy lets certain Ukrainian foreign nationals in Canada and their family members apply for permanent residence. Family members can live in or outside Canada Але коли переходимо далі на посилання "критеріїв". То написано що вони повинні знаходитися в Канаді.... You must : be a Ukrainian national be a family member of a Canadian citizen or permanent resident including their: spouse or common-law partner child (regardless of age) grandchild parent grandparent, or sibling (or half-sibling) be in Canada when: you submit your application you’re granted permanent residence have valid temporary resident status in Canada, or have applied to restore your status if it has been expired for less than 90 days Однє суперечить з іншим?!
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    У вас у листі чітко пише, щоб додати всіх депендантс. Але все правильно вкажіть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Антон :)
    wrote on last edited by
    Де знаходиться mpnp file #?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Так інші люди робили, все було в них ок. Хочете, то можете окремо чекати на портал 1 для депендантс в Україні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5627808743T Offline
    t5627808743T Offline
    Yulia Melnyk
    wrote on last edited by
    @western9 , будь ласка підкажіть чи потрібно включити депендента що в Україні у відповідь на портал 1 ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
    1 Reply Last reply
    0
  • t106843726T Offline
    t106843726T Offline
    Kseniya
    wrote on last edited by
    Головний аплікант має знаходитись в Канаді на момент подачі, а депендантс можуть бути поза межами. Наприклад мати має бути в Канаді, подає аплікацію і включає туди батька, який знаходиться не в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denys
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, в якому розділі заявки EOI треба додати інфу про рік досвіду у Манітобі? Окремого питання про це не бачу. Подавав заявку два місяці тому, зараз вже маю рік досвіду. Чи правильно буде вказати разом з попередніми роками 4 роки, якщо наприклад на момент подачі заявки я клеймив три повних роки попереднього стажу в Україні та пів року в Манітобі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Тільки це не тема цього чату. До t.me/ManitobaLife
    1 Reply Last reply
    0
  • t545966301T Offline
    t545966301T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Народ рыбку ловит
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Після подачі апілкації на номінацію вам на електронну пошту мав прийти номер файла (24-48 год).
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Подавати все, не потрібно чекати. Ви потім зможете все долати через MPNP account add document
    1 Reply Last reply
    0
  • t569449974T Offline
    t569449974T Offline
    Ruslan Aliiev
    wrote on last edited by
    Доброго дня, Порадьте як зробити будь ласка, отримали LAA 30 квітня, все готово для подачі аплікації, і вчора жінці апрове новий WP, подавати аплікацію зараз чи зачекати пару тижнів на новий WP який прийде поштою?
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Натискаєте eligibility і ще раз проходите по всіх запитаннях. Там буде окреме запитання.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    Доброго дня. шановна громада Прошу допомогти советом. після поранення я виключений з військового обліку. але сьогодні після оновлення даних в додатку резерв плюс я обнаружил що я на обліку і мені заявляють, хоче рішення ВЛК підтягнуте вони заявляють що треба перепроходити всім ВЛК. загранпаспорт в мене до 28-го. старий загранпаспорт другий залишився в моєму домі в окупованому Мелітополі. як мені зробити краще- новий паспорт заказувати, чи продливати старий, чи попитатися взяти якийсь другий паспорт? 2) і ще працюю вже два місяця офіціально мені сказали що є лише одна програма зараз none Експрес entry Чи можете щось порекомендувати ще na P
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denys
    wrote on last edited by
    Вибачте не бачу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Я є головний аплікант, отримав PR знаходжусь в Канаді. Як мені забрати в Канаду для возз'єднання моїх батьків які зараз живуть в Україні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t106843726T Offline
    t106843726T Offline
    Kseniya
    wrote on last edited by
    Ви вже не є головним аплікантом, ви вже отримали свій ПР. Тепер мати або батько буде головним аплікантом.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags