Імміграція до Манітоби
-
Опекуны, живущие в канаде
-
Якшо у вас на утриманні є інвалід або фостер чайлд. Я так думаю 🤔 Це шо у нас в чаті буде свій офіцер в чаті?😂😂😂
-
Допоможіть зрозуміти цей пункт
-
Думаю варто про себе нагадати 🤔
-
Приблизно 3 місяці
-
Точно, Єнот правий. Це якшо ви опікун, але нема статусу в Канаді. Ви типу можете офіційно жити і працювати тут, але на цю роботу не можна йти
-
Напишіть мені в особисті, я вам перешлю схему, якою зі мною поділилися. Я ще її не випробовувала, але напевно на вихідних буду робити
-
Всiм доброго дня . Пiдкажiть будь ласка : подавався по SWM вiд работодавця та чекав 7 мic . Але недочекався отримання номiнацii , та звiльнився . Я описав ситуацiю офiцеру , чому це зробив . Але вже перекида на iншу сторiнку а не NPNP . Зайшов в iмiгрант цент сказали що повиннi продовжити номiнацiю , але як це зробити все правильно ? Що тепер робити ? Дякую
-
Не дуже зрозуміло хто і куди перекида. Якщо ви звільнились, ви повинні: 1. Повідомити MPNP про зміну статусу 2. Почати шукати роботу і знов таки повідомити MPNP як тільки почнете працювати. 3. Сподіватись, що це не вплине на вашу номінацію Листуватись з MPNP можна з вашого кабінету
-
Доброго ранку, хтось підскаже чи пройшла чи ні по балам?
-
Дякую😍
-
Тобто все добре?
-
Фух😅 хоча вважаю що спікінг мяко кажучи занижчений… індус через зум
-
Пройшла :)
-
Всiм доброго дня . Пiдкажiть будь ласка : подавався по SWM вiд работодавця та чекав 7 мic . Але недочекався отримання номiнацii , та звiльнився . Я описав ситуацiю офiцеру , чому це зробив . Але вже перекида на iншу сторiнку а не NPNP . Зайшов в iмiгрант цент сказали що повиннi продовжити номiнацiю , але як це зробити все правильно ? Що тепер робити ? Дякую
-
Підскажіть будь ласка, я йшла по спецвибірці по SWO. Який потрібен бути job offer щоб підходив для цієї программи? Якщо я почала працювати на одній роботі та не змінювала її. Що мені краще прописати в job offer? Що я працюю поки в них є робота ? Запуталась, не можу знайти вимог до job offer Чи звільнитись, а потім знову до них піти працювати....рятуйте будь ласка