Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт. Скажіть, хто розбирається: чи треба щоб друзі,через яких можна подаватись на пр, були друзями До приїзду в Канаду? Чи може достатньо що ви познайомились вже тут і вони можуть виступити підтримкою?
-
Можна і тут, якщо ви про swo. Але читайте вище — вимоги по цій програмі після закінчення спецвибірки стали драконівськими.
-
Це правда? Генконсульство Торонто не видає документи на дітей батькам без нових військово-облікових документів. Хоча, скільки разів було сказано, що при оформленні дитячих документів заборона на консульські послуги не поширюється. Загалом, якщо документи замовляли навіть до набрання чинності законом про мобілізацію, забрати їх може лише мама чи батько зі свіжим військовим квитком
-
Всім, привіт! А є в когось досвід оплати за федеральний етап з чужої карти? Чи є це допустимим?
-
Добрий день, подскажіть будь ласка я подавалась на EOI як cook(це тір3). Зараз подаюсь на номінацію і у мене змінилась позиція на Retail sales supervisors (це тір 2). Як правильно по документам це показати. Щоб не записали мене як обманщицю
-
Автор казала, що це з її імейлу. Але в мене імейл виглядає інакше, і ніде не бачив такої таблиці. Де її можна побачити?
-
А який NOC тоді вказувати? (Аналогічна ситуація, при заповненні ЕОІ вказували іншу посаду, а зараз, при заповненні заявки на номінацію, вона змінилася). Дякую!
-
Сорі, я вже не дуже памʼятаю, як та заявка виглядає Але завжди радять вказувати актуальну інформацію. І в будь-якому випадку ви можете додати letter of explanation, де я і поясните, чому дані трохи відрізняються тепер Тим паче, що стались зміни на краще)
-
Я випробовував, спрацювала.