Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня . Можете будь ласка підказати як найти роботу ? І де шукати рент ?
-
Доброго дня. Який термін у справки про несудимість з України? І чи потрібно афідевіт до цих справок робити?
-
#timeline Мову не здавали. June 13, 2023 MPNP application send December 13, 2023 nomination received December 19, 2023 PR application send March 14, 2024 AOR, biometric request March 22, 2024 background check was completed (статус з'явився коли вже був eCOPR) April 16, 2024 medical request for kids (наступного дня сдали) May 3, 2024 passed the medical exam May 13, 2024 Military Records, CV/Resume May 16, 2024 portal 1 June 13, 2024 portal 2 June 17, 2024 eCOPR Безмежно вдячна адмінам на учасникам чату!! Без вашої допомоги це було б набагато важче!
-
То я правильно розумію, що афідевіт потрібно до всіх перекладів робити? Якщо я ще не подалася на номінацію,а тільки планую в найближчому часі, чи варто мені робити вже укр.справки про несудимість, чи будуть вони дійсні довгий період часу?
-
Дякую, хоча 👏👏👏 це для вас🤗😊
-
Добрий ранок.Якщо я на федеральному етапі и зараз почну працювати не 40 а 32 години на тиждень,то мені треба про ці зміни повідомляти офіцерів?
-
Довідки про несудимість будуть потрібні аж на ПР (федеральний етап). Зазвичай вони вважаються дійсними 1 рік. Але якщо ви не повертались в ту країну більше, то можуть зарахувати і "прострочену" довідку. Якщо у вас якась країна, з якої важко взяти довідку (займає много часу), то можете почати цей процесс зараз, а якщо це з України, то в Дії довідка формується за 5 секунд. Можете потім взяти в будь який момент. Чи, якщо вам так буде спокійніше, можете її робити раз на місяць, десь зберігати їх, а коли будете подаватись на ПР, тоді і перекладете найсвіжішу.
-
Доброго ранку ,пане WES підкажіть заповнюю заявку на федеральний рівень ,в розділі про роботу ,я с 2014 працював моряком контракти були 6-8 місяців ,потім був дома 3-4 місяці ,як правильно написати кожен контакт добавляти,чи період (наприклад в одній компанії працював с 2014 по 2020 рік )?