Імміграція до Манітоби
-
Блін,а що так можно було !!! навіщо я оце пів року мучився-вчив😅Треба було просто купити і одразу в офісі теж заплатити щоб очі закрили на мій англійський.Цеж Лайф хак 👌🎉
-
Дякую за відповідь
-
Дітей народжених в Канаді для номінації не додають, це на федеральному етапі потрібно
-
Доброго всім ранку, я заповнюю заявку після проходження вибірки, в мене дочка народилася тут і я намагаюся вказати в данних що в неї громадянство канади а там немає його в переліку, якщо хтось мав схожу ситуацію підкажіть що там обирали?
-
В таких країнах як Канада саме тому й вимагають CELPIP або IELTS, тому що їх неможливо купити, підробити і тд. Якщо ви погуглите, то знайдете сайти, де вам пообіцяють за гроші зробити "справжній" сертифікат, але насправді це шахраї, які вас просто кинуть на гроші. Іншого способу отримати сертифікат зі знання мови окрім чесної здачі не існує.
-
Дуже дякую
-
Свідоцтво про народження дитини все одно треба загрузити в кінці , щоб офіцер бачив
-
Вітаю всіх! Чи нормально зтикатися з такою проблемою оплати? Вже 4 спроба й все безуспішно
-
@ValTiona @mykhailomolnar напевно стоїть таке обмеження. Дякую за пораду😊