Імміграція до Манітоби
-
Я ось сюди писала secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
Французьку мову треба вчити. Там якщо буде 5, це вже +25 балів
-
Всім привіт. Можливо у вас є відповідь на моє запитання. Якщо я набираю лише 799 балів по swm варто подаватись на номінацію зараз чи краще спробувати збільшити бали наприклад спробувати більше вивчити англійську та здати на більший бал. Просто по останній вибірці не можу розібратись так як мінімальний бал був 834, чи є у мене взагалі шанси.
-
Residence country мала написати не Україна а Канада я помилилась там...можливо було десь виправити
-
Я би подавала EOI зараз так, як є. 799 балів це не є дуже мало. Можливо вам пощастить і в наступних вибірках бал знизиться. Але паралельно підтягувати мову і якщо здасте на вищий бал, то тоді просто внести зміни в EOI і бал підвищиться. Але це моя думка.
-
Воздушные силы призвали не ждать быстрого эффекта от F-16. "Быстрого эффекта ожидать не стоит, поскольку мы должны понимать, что летчики должны освоиться в воздушном пространстве Украины, поскольку выполнение боевых задач несколько иначе, чем учебно-тренировочные полеты", - сказал спикер ВС Евлаш в эфире телемарафона. Он отметил, что истребители будут поступать в Украину постепенно, а для эффективного выполнения задач их нужно много. Евлаш заявил, что подготовка пилотов уже на завершающем этапе, поскольку они уже наработали необходимое количество полеточасов. Отметим, на прошлой неделе западные СМИ писали, что украинские пилоты еще не готовы к бою, поскольку не налетали достаточно часов. Сайт "Страна" | YouTube | Прислать новость/фото/видео | Реклама на канале | Помощь "Стране"
-
Серйозно. СтранаЮА? У 24му році?.. нічому життя не вчить.
-
Вітаю! Довго чекали?
-
Ну нарешті! Наша черга) #timeline 23.02.23 р- LAA 15.05.23 - номінація 06.06.23 - подали на федеральний етап 18.08.23 - AOR 02.02.24 - запит на мед екзам для мене та доньки. Дружині зарахували попередній, хоча сдавали в один день коли приіхали в Канаду. 23.02.02 - сдали екзамен 19.04.23 - pre-arrival services 09.05.24- медекзам зараховано 17.05.24 - бекграунд чек (фактично оновився 19.06.24) 17.05.24 - портал 1 12.06.24 - портал 2 14.04.24 - додали фото та адресу 19.06.24 - eCOPR Документи подавав за принципом "чим більше, тим краще". Крім медекзаму додаткових запитів не було. Загальний строк федерального етапу 1 рік та 13 днів. Неймовірна вдячність @western9 Dmytro та всім волонтерам і небайдужим учасникам чату! Це все тільки завдяки вам! Бережіть себе! Всього найкращого вам та вашим рідним! І скорішого PR тим, хто очікує! P.s. Сьогодні рівно 2 роки, як ми прилетіли. Оце так подарунок від IRCC!)))
-
@banofbot
-
Доброго дня шановні, підкажіть будь ласка стосовно work permit🙏 - отримали новий, але зараз з'явилася потреба зняти обмеження, чи це платно і як довго чекати? Знову пів року 🥺 І чи треба ще раз знову обновляти його (після зняття обмежень) в банку, health card, якщо це було зроблено одразу після отримання. Дякую!