Імміграція до Манітоби
-
24 Июня ровно 4 месяца как я жду AOR, чи ж тут ті що чекають довше? Номінація втрачає дійсність 31 Липня.
-
64100 - Retail salespersons
-
А ким ви працюєте?)
-
Я перечитала за час після зміни статусу купу таймлайнів, виявляється, in process по 2-3 тижні взагалі норма, я чомусь думала, що якщо вже в процесі, то за пару годин номінація має прям уже прийти)
-
Вітаю. Прочитала і коментарях, що при зміні роботи неголовного апліканта достатньо прикріпити референс летер і в коментарях добавити, для чого він. А емплоймент хісторі теж потрібно ж оновлювати? Чоловік в Україні наразі, включений в заявку на mpnp (неголовний аплікант), планує змінити роботу в Україні.
-
Вітаю, ті хто отримував AOR, чи ще очікую. Який середній timeline?
-
Доброго дня. Заповню заявку на федеральному етапі, а саме вчора заповнювала подорожі, так як мій чоловік не українець, в мене є декілька подорожей до батьків. Але я заповнювала так, наче їздила до чоловіка, адже я їздила в країну свого громадянства. Одного разу літала з дитиною, але для неї я цю подорож не вказувала, адже вона має 2 громадянства поки що. Вказала тільки її подорож до Квнади. Скажіть, чи правильно так ?
-
Дякую
-
Дякую
-
Я дуже вдячна Максиму, бо завдяки тому що він поділився своїм досвідом я з не знаю якої спроби все таки ДОДЗВОНИЛАСЯ і була дуже наполеглевою, хоча мене постійно відключали і потрапила на гарного оператора яка розібралася, а не як минулий раз. Виявилося що там в аплікації неправильний к мене номер телефону і можливо проблема у цьому, а самі перміти повинні були бути видані ще в березні, але чомусь цього не сталося. Можливо це через цей неправильний номер і ще й з адресою плутанина там була, яку я виправити змогла тільки на днях, бо до цього сайт просто видавав мені помилку і не приймав нову адресу. А на листи вони мені відповідали (раз один з листів 10 написаних), що ітс окей та ін процесс. Тепер вона сказала що подзвонить в IRCC і проблему з моїми пермітами вирішать. І того 7+ місяців очікування і так, є сенс їм надзвонювати. Сподіваюсь скоро побачити наші нові перміти і поділитися з вами результатами моєї непростої історії 😀