Імміграція до Манітоби
-
Та в мене на жаль, ще не всі довідки готові
-
то ви прям вже заявку заповнюєте?)
-
дякую 😊
-
дуже дякую))
-
Дякую, буду дивитись відео) спробую почати))
-
Дякую за відповідь
-
Вітаємо, Mekola! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
-
Друзі, ви не просили, а нам зробили 😁🫡 @FidemMoris_Translations зробили переклад ВИТЯГУ із СІМЕЙНОГО КОДЕКСУ УКРАЇНИ, Стаття 135. Запис про батьків дитини, якщо батьківство, материнство не встановлене. Даний витяг буде необхіним для маімв-одиначок, які записували вигаданих батьків своїх дітей у свідоцтва про народження. *@FidemMoris_Translations - українська агенція перекладів з більш ніж 5-річним досвідом перекладів для імміграції в Канаду.*
-
народ, допоможіть з порадою, бо вже не можу з тими паспортами. Щойно встигла забукати в Торонто для себе епойнтмент на виготовлення закордонного паспорту на серпень. А для дитини не встигла, все, скінчились слоти за 30 секунд. Дитині теж треба паспорт закордонний новий. На один епойнтмент приймуть нас двох? Знаю, що треба окремий епойнтмент, але...Бо не можу туди - сюди літати, фінанси на жаль не дозволяють. В когось була така ситуація? Спеціально вихідний взяла на роботі сьогодні, щоб слоти забукати.... і на тобі..
-
Не подовжать, бо паспорт закінчується в липні 2025. Подовжують вроді би не раніше ніж за 2 міс. до закінчення.
-
Вони максимально можуть в такому випадку зробити печатку та подовжити паспорт дитині, якщо не захочуть робити новий паспорт
-
Це тільки якщо у Консульстві підуть на зустріч Вам. Взагалі - треба окремий час букати
-
Тобто, підтримати кузена через SWO MPNP (ще до кінця квітня) і подати брата по family reunification for Ukrainians, це нормально, я правильно зрозумів?
-
Дуже дякую.