Імміграція до Манітоби
-
Я подала сьогодні вночі, але в принципі на ранок також про всяк випадок перевірила, ну раптом) Останнім часом не бачила таймлайнів, де AOR прийшов би раніше 3 місяців.
-
Всім добрий вечір. Маю таке питання, чи можна сумувати роки минулого стажу якщо він проривний та від різних роботодавців? ( маємо листи з компаній де працював чоловік)
-
Нема за що
-
4 місяці мінімальний строк очікування аор
-
Дякую, я порахувала повні роки без місяців. Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, куди писати щоб мого листа побачив офіцер, який розглядає мою заявку на федеральному етапі. Мені повернули заявку, бо не заповнила якусь там форму про чоловіка. Чоловік не депендант, він сюди не збирається. Треба якось дати їм про це знати.
-
Це не мій кейс і не мій кузен. Ситуація знайомого. Він виступив supporter для кузена, той отримав LAA по SWO (остання спецвибірка для українців в квітні). Тепер хоче подати брата через family reunification for Ukrainians.
-
Слава Господу, зловив слот на виготовлення паспорту закордонного в місті Торонто, але питання до тих хто вже проходив цю процедуру. 1. Який термін виготовлення паспопорту? І чи треба буде їхати за ним знову в Торонто коли він буде готовий? 2. Чи забиратимуть старий паспорт? Якщо так, то як податися на канадську візу з Канади? І чи не буде це проблемою, і куди треба буде іхати, або відправити паспорт для нової візи? Чи треба буде платитити збір за візу? Дякую за відповіді.