Імміграція до Манітоби
-
Привіт всім , хотіла спитати чи є тут хтось хто подавався на manitoba skilled worker overseas ? Чи є результат ?
-
Доброго дня, отримала номінацію на страру роботу, але повідомляла про зміну роботи. Як тепер змінити роботодавця у номінації?
-
Отримала 6 червня, подалась 18 лютого
-
Доброго дня. Заповнюю IMM 5669, виникло питання по розділу Адреса: 1) вказувати фактичне місце проживання в різні періоди, або місце прописки/реєстрації. 2) я та чоловік маємо різні місця прописки, але жили за одній адресою де ніхто не був прописан. Яку адресу вказувати, а то не зрозуміло ми наче подружжя а живемо на різних адресах. 3) мій чоловік виписався як і я з квартири і в нас є 2 місяці без реєстрації, що вказувати , апартаменти де ми жили ці два місяці у іншій країні? Дякую за відповіді
-
Я не очікувала так швидко, навіть не встигла завантажити нове підтвердження з роботи
-
Хто знає, можливо. А може просто швидкий офіцер попався)
-
Друзі дуже прошу допоможіть дайте посилання та поясніть як додати чек про оплату біометрії на новий перміт. Заходжу через цю адресу яка вказана в листі www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html Далі не знаємо що робити. Сьогодні останній день. Не можемо зрозуміти