Імміграція до Манітоби
-
це одноденний курс, який підтверджує, що він сертифікований робітник у Канаді
-
я була б дуже щаслива)) вам бажаю скоріше номінацію отримати)
-
Мені вже чоловік каже ну і де наша номінація, ти казала влітку Кажу та просто ти їм не подобаєшься😂7 місяців чекаємо)
-
@banofbot
-
от бачите, в мене на роботі хлопець з Мексики, так вони ПР за 10 міс отримали.
-
А то він вже не питає😂каже хай собі залишають, дайте номінацію та й все😂
-
Від 18 років до прильоту у Канаду пройшло лише 2 місяці що робити?????
-
Усім привіт у мене виникло запитання, як правильно відповісти тут, якщо я приїхала у Польщу коли мені було 17 років і на момент повноліття була у Польщі всього 2 місяці , а потім полетіла у Канаду. Всього у Польщі я була 8 місяців, чи варто вказувати це, якщо по факту мені не було ще 18 років, просто у запитані вказано вказати за останні 5 років
-
Доброго дня.Підкажіть з таким питанням,якщо я працював на залізниці електромеханіком тягової підстанції та дружина так само працювала на залізниці на посаді ревізора руху, не розумію чи потрібно це вказувати коли заповнюєш форму на федеральний етап 5669 де просять вказати чи займали ви посаду держслужбовця?Так як Укрзалізниця є державною компанією. Як правильно вказати допоможіть.Дякую
-
Сьогодні продовжили візитор дитині за третім разом. Подавала 4 травня ,платила 100 доларів. Сьогодні отримали на 3 роки.
-
Вітаю усіх. Сьогодні від ircc прийшов на запит на паспорти для дітей. Вони посилаються що вони не дійсні, хоча продовжені і дійсні щє більше року і віза поставлена відповідно до цієї дати При подачі всі сторінки були зібрані в один файл. Хто стикався з таким?