Імміграція до Манітоби
-
Через місяць-2 пройде🤣
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь-ласка, я подала EOI і зависла в пулі, тобто мене не відбирають. Через кілька місяців у мене буде 1 рік стажу роботи у Канаді. Чи можу я змінити дані про досвід роботи в анкеті, щоб збільшити бали? Те ж саме стосується й англійської. Якщо я здам екзамен на вищі бали, чи можна замінити старі дані новими? Дякую
-
Писала якого числа змінився статус і попрохала перевірити , чи направили вони на вірну адресу мою номінацію . В заголовку вказала номер аплікації та призвище. Сьогодні прийшов лист о 01:10 з номінацією і о 01:12 з відповіддю, що номінацію було направлено на імейл вказаний у аплікації
-
Ще виникло питання, якщо можна. Якщо мені вже зараховано 500 балів за зв'язок з провінцією - відпрацьованих пів року + продовжуюю працювати. І наразі я вже працюю 1 рік, тобто пів року вже порахованих та плюс ще пів року= 1 рік. Це можна зарахувати до стажу роботи і отримати екстра бали? Чи я маю відпрацювати повний рік після пів року вже зарахованих за зв'язок з провінцією? Сподіваюсь, зрозуміло висловила думку. Дякую
-
Привіт. Можливо хтось зорієнтує у такому питанні: У березні подала на новий Visitor records для дитини. Заявка висить в особистому кабінеті, але ще не на розгляді навіть. Мені потрібно терміново злітати з дитиною в Україну та повернутися через місяць назад. Старий Visitor records ще по даті дійсний. Чи впустять мене назад до Канади чи цей «старий» Visitor records вже не дійсний?
-
Пане Дмитре, підкажіть, будь ласка. Знайома засабмітила аплікацію на номінацію по SWM, але зробила помилку, бо не вказала, що працює на даний момент. У результаті має триста з гаком балів. Питання полягає в тому, що їй зараз робити. Чи правильно я розумію, що внести зміни на цьому етапі вже не можна? Чи треба відкликати заявку і починати знову з EOI? Чи була в когось подібна ситуація? Буду вдячна за будь-яку інформацію.
-
Підкажіть, якщо мені вже зараховано 500 балів за зв'язок з провінцією - відпрацьованих пів року + продовжуюю працювати. І наразі я вже працюю 1 рік, тобто пів року вже порахованих та плюс ще пів року= 1 рік. Це можна зарахувати до стажу роботи і отримати екстра бали? Чи я маю відпрацювати повний рік після пів року вже зарахованих за зв'язок з провінцією? Сподіваюсь, зрозуміло висловила думку. Дякую
-
Так це один рік досвіду, тих 6 місяців, що потрібно для подачі не впливають ніяк на загальний досвід роботи
-
Якщо маєте будь-який досвід роботи за останні 5 років і можете підтвердити, то вказуєте
-
Вкажите 1 рік досвіду. Це плюс 40 балів. У Вас є досвід роботи за межами Канади?
-
В одній компанії на різних позиціях можна рахувати рік досвіду