Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
Сьогодні
-
Робила паспорт дитині. Нас покликали на 5 хвилин пізніше. Називають прізвище і ти підходиш.
-
Але прийняли по часу візиту так?
-
Ми були десь о 09.35. Наш запис був о 10.50. Раніше не прийняли.
-
Ми були два тижні тому
-
Так. 10 хвилин на людину. Все дуже швидко. Десь 5 хвилин
-
Привіт. Можливо хтось зорієнтує у такому питанні: У березні подала на новий Visitor records для дитини, зробила новий паспорт та візу.Заявка висить в особистому кабінеті, але ще не на розгляді навіть. Мені потрібно терміново злітати з дитиною в Україну та повернутися через місяць назад. Старий Visitor records ще по даті дійсний. Чи впустять мене назад до Канади чи цей «старий» Visitor records вже не дійсний?
-
Привіт. Питання до тих , хто подавався на Pr без англійської. Я здавала Celpip , проте не отримала необхідних балів, а моя професія дозволяє подаватися без англійської мови. Чи потрібно мені при заповненні заявки вказувати , що я здавала тест , чи вказати що я його не здавала( оскільки хочу подаватися без англ)? Наперед дякую за відповідь
-
Зрозуміла . Дякую 😊
-
Там просто питання: чи здавали ви англ за останні 2 роки? Я просто переживаю що якщо я вкажу , що не здавала , щоб вони не перевірили мої дані в системі здачі та не сказали що я надала не достовірну інформацію
-
Дякую вам за відповідь! Значить можна брати квитки) Гарного дня ☺️