Імміграція до Манітоби
-
Ще таке питання, якщо я зараз подам заявку без англ, чи зможу я пізніше додати результати тесту( якщо здам його пізніше)?
-
Друзі, я нагадаю, що жоден із адмінів не є імміграційним консультантом. Ми не надаємо ніяких платних послуг чи консультацій. Вся інформація, яку ми поширюємо у чаті, базується на офіційних джерелах, власному досвіді та досвіді інших сотень аплікантів у даному чаті, які пройшли імміграційних шлях та отримали ПР. УВАГА! Якщо хтось пише до вас у приват від імені адміністрації групи і пропонує платні консультації, будь ласка, надайте скрін у приват, і такий учасник буде видалений.
-
Якщо старий дійсний по терміну то немає проблем. Особисто нам в аеропорту новий не дали,сказали подавати онлайн.А чекали в черзі 3 години і сказали подавати онлайн.
-
Нажаль українців було 4,троє приїхали вперше то їм дали,а мені сказали продовжити тільки онлайн.
-
Добрий день, шановна українська спільнота. Знову приймаю учнів для занять англійською мовою. Трохи про мене: мене звуть Анастасія, я закінчила Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна за спеціальністю філологія та переклад, наразі проживаю в Вініпезі, маю досвід викладання близько трьох років і тільки гарні відгуки. На заняттях я використовую багато сучасних матеріалів згідно з інтересами учнів.
-
Щиро дякую за пораду))
-
Підкажіть, будь ласка, чи нормальна практика, що пр картка прийшла тільки одному з подружжя? Думаю, що робити - чекати якийсь час чи телефонувати їм вже зараз
-
Доброго дня! Порадьте будь ласка як зловити appointment в консульство для виготовлення закордонних паспортів для дітей. Гарно дякую
-
🔫 @Ekaterina_Stoun1 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: L, Поня, @FromMessenger, @Teleshchuk, Евгений Корниенко, Mario, Viktoriia Voievodska, @Evampire, Iryna Polianska, Tetiana Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Кожний другий і четвертий вівторок місяця слоти в Торонто. Кожний перший і третій вівторок місяця слоти в Едмонтоні. Зайдіть на їхні фейсбук сторінки. Там написаний точний час.
-
Дякую за рекомендацію
-
У мене якраз така ситуація, старшому -12, меншому -8. Дуже Вам дякую
-
Якщо у Вас більше однієї дитини, то краще слоти ловити в Торонто. Я два тижні тому робила паспорт дитині в Торонто. Люди просили і їм приймали на один слот документи на двох дітей.
-
Ні не реєструвалася
-
Якщо Ви раніше реєструвалися в е-чергу, то треба її скасувати
-
Дякую