Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чекаємо номінацію від провінції. Прийшов дозапит від офіцера надати інформацію, дав термін 7 днів. В листі не було вказано куди все надіслати. Є якась веб-форма куди потрібно все засабмітити чи треба просто відповісти на листа? Дякую
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка , чи знаєте ви якусь достовірну інформацію щодо того як перевіряється імміграційними офіцерами камон-ло? На що звертають увагу? У мене не багато фотографій з дружиною в наших соц мережах , в основному різні фотогрії у неї з подругами, а у мене з друзями Останній раз фоткались за царя гороха на новий рік Ми повинні щось оновлювати в соц мережах? Чи будуть писати нашим рандомним друзям ? Я знаю, що запитання можуть здаватися дивакуватими, але маю їх задати, щоб зрозуміти, що треба підготувати окрім сертифікату камон ло @western9 (як щойно у іншій групі домовлялися з вами - я тегаю, дякую)
-
У чаті точно під сотню людей, які є у статусі common law, вже отримали ПР. Важливо! Ваш spouse не повинні бути ПР чи громадянство Канади. Ось тут детально розписано, що перевіряє IRCC. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/non-economic-classes/family-class-determining-spouse/assessing-common.html Вам обов'язково потрібно бути у відносинах не менше 1 року, підписати дану декларацію www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5409e.pdf&ved=2ahUKEwik-Yu51ZqHAxUdv4kEHZdIANwQFnoECBkQAQ&usg=AOvVaw0NjtvLuMfGpIV-jYd2iqpW Або найкраще зареєструвати common law relationships у Манітобі vitalstats.gov.mb.ca/common_law.html#:~:text=Registration%20is%20completely%20voluntary.,is%20less%20than%20three%20years. І цей документ надати для MPNP and IRCC
-
Будь ласка, відгукніться у особисті хто вже тут подавався як камон ло Можливо когось навіть на інтерв’ю викликали ? Буду дуже вдячний
-
Супер дякую за таку змістовну відповідь, пане Вест !
-
Бог їх зна що їм треба ). Краще підготуватись
-
Саме так. Я чув якусь інформацію щодо відмов, начебто чиїсь стосунки імміграційному офіцеру здалися не дуже «реальними» Деталей я не знаю, але знаю, що перевіряють пильно та таких відмов було декілька Не хотілося би бути у їх числі
-
Знаю теж при відмови , вони так і пишуть і відмові відразу - ваші відносини не справжні (але використуювать якийсь латинський вокабуляр для цього) . Моїм друзям відмовили , але то частіше коли дійсно фейкові відносини , або руки із одного місця . Ось друзям відмова прийшла , тому що у заявці на куает хлопець писав що він сінгл. Отримав візу , а потім вирішив , що і дівчині його треба , а вона не українка. То вони і одружилися , і докази - але пардоньте , щось попахіває не добре - відмова дівчині . Але якщо з самого початку все робити правильно, у всіх заявках писати що ви разом , то все буде ок. Доказів як таких на комон ло на справді дуже мало. Ото фотки, чеки , квитки , контракти. І все
-
Ну поему «Сон» я на памʼять розкажу )) Заспокоїли )))
-
Ось трошки порад як треба, шоб прокатило 😂